USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову запрацює астрономічна обсерваторія. ФОТО

20 Листопада 2013 10:35
Відновлення роботи планетарію – у найближчих планах Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Про це розповів директор установи Ігор Данильчук під час своєрідне відкриття Тижня позашкілля, яке відбулось вчора, 19 листопада, - повідомляє «Волинська правда».

На презентації були присутні перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та начальник управління освіти Луцькради Олег Гребенюк.

Ігор Данильчук ознайомив присутніх з історією та діяльністю цієї установи. З його слів, цього року Луцький міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді відзначає 40-у річницю свого існування, отож з цієї нагоди заплановано провести низку заходів. «Наприклад в цю суботу ми плануємо о 12-й годині провести міські змагання з картингу. А в наших найближчих планах – відновити роботу астрономічної обсерваторії, яка свого часу діяла в Палаці учнівської молоді», – повідомив Ігор Данильчук.

Уже зробили й проектно-кошторисну документацію, над чим працювали спеціалісти з Києва. Окрім того, уклали угоду із університетськими викладачами щодо роботи у майбутньому планетарії.

У освітніх закладах Луцька діє 8 філій Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, і діти та підлітки займаються там із задоволенням.

«Загалом ви виховуєте справжніх чоловіків-господарів для наших жінок. Бо що це за чоловік, який не вміє щось поладити, спаяти тощо. Діяльність вашого Центру і в цьому плані теж дуже корисна», – зауважив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus