USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких дітей – справжнє свято. ФОТО

16 Серпня 2013 10:43
Ще один новий дитячий майданчик встановили для дітей у Луцьку. Це сталося біля будинку по проспекті Президента Грушевського, 1, у якому нараховується понад 300 квартир. Донині у дворі діти мали не так вже й багато розваг. Тож не дивно, що на свято відкриття зібралося чимало малечі – понад 150 діток.
Дитячий майданчик – другий, встановлений благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» у рамках реалізації програми «Зробимо Луцьк європейським містом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий дитячий майданчик подарували лучанам благодійники. ФОТО

«У цьому році таких майданчиків планували спорудити всього 6, 2 з яких вже відкрили. Кожен з них – вартістю понад 60 тисяч гривень. Визначальним у виборі був той факт, щоб все обладнання для дітей було сертифікованим, якісним та оптимально підходило для гармонійного розвитку дітей: як естетичного, так і фізичного. Хотілося охопити різні райони, які знаходяться подалі від центру, де мало місць для дозвілля дітей. Опитування, яке проводилося ще восени, показало, що у нас у місті багато проблем, з яких найбільш гострою є відсутність дитячих майданчиків. Тому Ігорем Петровичем Палицею було прийняте рішення спрямовувати благодійну допомогу не лише на покращення матеріально-технічної бази дитячих садочків, шкіл та забезпечення установ освіти і науки мультимедійним обладнанням, комп’ютерною технікою, а й на облаштування місць для дозвілля дітей. Також у нинішньому році спорудили 5 міні-футбольних полів у школах» , - розповіла заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич.
Задоволені цікавим і яскравим святом залишились не лише діти, а й батьки. Світлана Воробйова, мешканка будинку, що знаходиться поблизу, розповіла: «Дуже гарний дитячий майданчик. У мене двоє дівчаток, які будуть проводити тут багато часу. Ігор Палиця – людина, яка не тільки говорить, а й робить. Це видно з добрих справ його благодійного фонду».










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ТТ Показати IP 16 Серпня 2013 11:16
Ст'янно, жодного слова про Головного юриста Фонду, хоча пєрший на фото
ЦЕНТРВИБОРЧКОМ до ТТ Показати IP 16 Серпня 2013 11:48
Это пока ни слова, а когда подойдет дело к выборам - ждите на экранах. Это технология, вас приучивают к нему, а потом скажут, вот какой молодец - будь депутатом ) Там в районе вокзала внеплановые выборы - так что ждите ))) все ж просто.
лучани Показати IP 16 Серпня 2013 11:45
В Україні можна купити ВСЕ.
Свобода самовираження Показати IP 16 Серпня 2013 12:53
Вчергове ВН підтверджує свою жовту репутацію. Тріть тріть коменти, дірку на клавіші DEL не протріть. Гидко
Черкащанин П.В. Показати IP 16 Серпня 2013 13:02
В даному випадку мова йде не про мотивацію вказаного фонду, вибори чи політику загалом, а про дійсний результат діяльності фонду. Створено новий дитячий майданчик на якому малеча з прилеглих будинках зможе гарно провести час, а їх батики не будуть хвилюватись відносно того, де проводитимуть дозвілля дяти. Я вважаю, що це добра справа.
Роман до Черкащанин П.В. Показати IP 16 Серпня 2013 14:52
Дивно чого це вирішили зробити майданчик саме в районі де проводяться вибори, а не скажем десь на 33 чи ГПЗ. Все це технології, а люди ведуться
Черкащанину Показати IP 16 Серпня 2013 13:11
Ви вірите в те що пишете? Пісяють любям на очі, а їх божа роса...
Тьотька до Черкащанину Показати IP 16 Серпня 2013 15:49
Хай би і в нашому дворі теж так "пісяли"! Майданчик - що треба.
Оля Показати IP 16 Серпня 2013 14:39
А справедилві коменти витирають.Не гарно,працюєте на тих,хто даж бавбло
Олі до Оля Показати IP 16 Серпня 2013 15:51
А ви працюєте без бабла? За ідєю, значить... Бачили ми таких ідєйних з віниками в руках:)))
Лена Показати IP 16 Серпня 2013 15:05
Зробили добре діло! Невже не можна подякувати за це людям. Невже треба шцкати у всьому політику? Чому ж ваші славнозвісні мужі цього не роблять? У районі «Променя» пройдіться по дворам і подивіться де дітям гратися? Останній ремонд майданчиків був, напевно, у 80-х роках минулого століття!
Мама Показати IP 19 Серпня 2013 18:01
а нам так качелі і не поставили в майданчик, хоч так ревно обіцяли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus