USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцьких садочках хотіли закрити пісочниці

30 Травня 2013 12:37
Депутат Андрій Осіпов запропонував покращити безпеку дітей у садочках, зокрема, збільшити паркани,закрити ворота, а також спортивні споруди та пісочниці, встановити відеокамери та кнопки виклику охорони.

Про це стало відомо під час 41-ї сесії Луцької міської ради 30-ого травня.

Встановлення «тривожної кнопки»
За словами депутата Андрія Осіпова, необхідно підвищити безпеку перебування дітей у садочках, оскільки наразі вони незахищені. На думку депутата, треба закрити доступ сторонніх людей на територію садочків, оскільки часто туди проникають неадекватні люди, вигулюють собак і котів.
Андрій Осіпов, зокрема, як варіант встановлення «тривожної кнопки», для виклику охорони. Вартість послуги, наприклад у ДНЗ № 24, де вона діє, обходиться 150 гривень в місяць.

Не всі депутати хочуть закривати пісочниці
Що ж до пропозиції закриття спортивних споруд і пісочниців у депутатів це викликало іронію. Зокрема, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запитав: «Що пісочниці будуть закриватися, як криївки вояків УПА?».
«Уявіть собі, що прийде наркоман і сяде в пісочницю і що тоді робити», - зазначив Андрій Осіпов.
Депутат Євген Ткачук висловив свою позицію: «Це дешевий піар. Що, якщо невідомі люди розкладуть мангал на території закладу, то директор, що не зможе набрати 102 і викликати міліції? Хіба нема куди спрямовувати кошти на ремонт, меблі».
Депутати не підтримали проект, бо не захотіли просити грошей в батьків
Найбільше дискусії викликав пункт у проекті рішення, в якому керівники закладів мали б звернутися до батьків щодо їх фінансування заходів безпеки. У підсумку депутати не підтримали проект рішення запропонований депутатом Осіповим щодо підвищення безпеки дітей.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
інга Показати IP 30 Травня 2013 12:47
Діткам потрібно гуляти та гратися в тому числі в піску лазити хоча б по мінімальних драбинках на майданчиках бігати ... Як це закрити пісочниці?? Геть з глузду зїхав!! може дітей у клітки посадити (з отворами для годівлі)привели батьки - закрили клітку- забрали ключі-вихователі постережуть- ввечері прийшли збрали з клітки. Безпечно.
олена Показати IP 30 Травня 2013 13:07
шановний Андрій Осіпов! Ви що усатий нянь, більше питань немає?
лучани Показати IP 30 Травня 2013 13:30
Скажіть Осіпову нехай заставить міліцію,службу 102, приїзджати швидше на виклики. Люди платять податки за утримання служби 102, і не повинні платити двічі.
Фома Показати IP 30 Травня 2013 14:04
А він сам хотівби ходити в такий беспечний садочок де немає пісочниць і скрізь охорона, це ж не вязниця Осіпов.....
Гість Показати IP 30 Травня 2013 14:06
Депутати починають думати лише тоді, коли припиче, або щось станеться. На всі попередження вони не здатні реагувати. Мабуть тому, що них мислити - значить мучитись
Окс Показати IP 30 Травня 2013 15:00
Нехай Осіпов приїде у ДНЗ №39, що на вул. Маковського, 2 (р-н Автостанції №2). Тут цілий букет проблем. Поруч із садочком № 39 розташований садочок № 14. Ці садочки знаходяться на території, де розташовані лише приватні будинки. Якщо на територію ДНЗ № 14 можуть заходити діти, які поруч живуть і які ходять в цей садочок, то на території ДНЗ № 39 - гетто. В садочку 39 три входи. Один зі сторони вул. Баранова (цей вхід ніколи не закривається), інший зі сторони бару "Корсар" (цей вхід також ніколи не закривається)і ще один - центральний зі сторони вул. Маковського. Тут після 19.00 калітка обмотується 5 кг цепом і в 7.00 розмотується. Дзвін іде на цілу вулицю. Сторож цього садочка - чоловік завідуючої, завгосп - кума завідуючої. Якби ви чули, якими матами криє нас всіх, а особливо дітей цей сторож!Минулого року був випадок. Одна дівчина бігала навколо садочка, а потім залізла на турнік підтягуватися. То сторож сказав, що зробить з неї каліку і вона забудить як заходити в садочок. Завідувач говорить, що за пісок платять батьки. Моя дитина також 2 місяці ходила в цей садочок (зараз не ходить за станом здоров'я). Я здавала гроші на фонди, на групу, на стінку. Принесла цілий пакет іграшок. Але коли моя дитина грається в тому ж піску, її женуть як останню собаку. Люди, ми виросли в цьому садочку (а мені зараз 37 років), так само бігали, лазали по заборах, по павільйончиках, по деревах, з нами також сварилися, але такої злості, яка виходить з уст сторожа та завідуючої, я ніколи не чула. Наші діти справді не мають де гратися. Бігають по дорозі з мячем, бо в садочок їх не пускають. А от алкоголіки з бару можуть бути, бо ще сторожу перепаде якась плящина пива. Отже, шановний пане Осіпов, а також Калахан А. (депутат, який був обраний громадою цієї території) треба щось робити, а не язиками чесати. Чомусь Яручик та Ткачук будують дитячі майданчики. А ви не знаєте реальних подій, які відбуваються на вашій території. Я збираю підписи жителів цього району про свавілля зі сторони сторожа ДНЗ №39, а також про бездіяльність як Міської Ради, так і управління освіти. Лише по вулиці Маковського розташовано близько 50 будинків. А ще вулиці Трутовського, Баранова, Степова, Левітана.
Алкоголік Показати IP 30 Травня 2013 16:00
«Уявіть собі, що прийде наркоман і сяде в пісочницю і що тоді робити», - зазначив Андрій Осіпов. - як же він за наркоманів хвилюється - а як наркоман подумає, що голольод, раз стільки піску, тощо, він і психіатра до наркомана викличе?
Оленка Показати IP 30 Травня 2013 16:32
Зате як красіво виглядав Осіпов на трибуні в міськраді!!! То дрібниці, що ніс ахінею, головне у цій справі - піар, бо ж буде інформаційний привід усім розказати, що міськаі депутати не підтримал ідеї підвищити безпеки діток.
лучани Показати IP 30 Травня 2013 16:50
У БЮТі самі д**іли. Найбільша біда суспільства ,це дурак з ініціативою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus