USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мерії проблеми з новою держслужбою відчули «на власній шкурі»

25 Червня 2013 10:32
Мер Луцька знову згадав про те, що у міський бюджет не надійшли кошти від реєстрації речових прав через невпорядкованість роботи реєстраційної служби.
Про це стало відомо під час оперативної наради у мерії 25 червня.
Як розповів Луцький міський голова Микола Романюк, пів мільйона гривень, які мали надійти до міської скарбниці від реєстрації прав на землю, уже втратили. «Вже їх не отримаємо за цей рік», - бідкався мер Луцька.

«Проблема по третій школі… Ще з часу будівлі є проблеми по самій будівлі. Ми проект не можемо зробити, тому що немає землі, а землю не можемо дати, бо не можемо зареєструвати об’єкт нерухомості. Хоч стій, хоч падай, хоч плач», - поділився Микола Романюк.

За його словами, добре хоч те, що вдалося досягти деяких домовленостей щодо реєстрації прав власності на майно, якщо об’єкт зданий в експлуатацію уже давно, а акт про це не можна знайти.

Окрім того, міського голову зацікавило питання, чого звітувати про виконану роботу реєстраційної служби у Луцьку прийшов інформувати не начальник.

Так, заступник Луцького міського голови Юрій Вербич зауважив, що керівника служби запрошували уже декілька разів, утім, постійно є якісь обставини, які не дозволяють йому прийти до міськради.

«То він хворий, то він в лікарні… Є проблемні питання. Розберемося в робочому порядку з цим питанням», - підсумував Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 25 Червня 2013 13:37
А чого не зробили актів на землю 5-10 років тому.Навіть сільські школи вже мають акти.Чим займається управління освіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus