USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У міському бюджеті не вистачає грошей на тепло

5 Жовтня 2010 10:24
До кінця року грошей на розрахунки за енергоносії в міській казні бракуватиме, однак в мерії обіцяють перерозподілити бюджетні призначення.

Про це йшлось 5 жовтня під час оперативної наради у міського голови Богдана Шиби.

За словами мера, нині триває активна підготовка до початку опалювального сезону, який розпочнеться 15 жовтня.

Шиба нагадав директору департаменту ЖКГ Івану Кубіцькому про необхідність ретельно перевіряти житлові будинки та двори.

«В усіх установах, організаціях входи, двері мають бути утепленими до початку опалювального сезону», – наголосив міський голова.

Шиба також повідомив, що у вересні лучани на 113% розрахувались за енергоносії, зменшивши борг на 475 тисяч гривень.

Тим не менш, за словами Шиби, в четвертому кварталі поточного року в бюджеті не вистачатиме коштів, аби «спокійно розраховуватись за тепло», тому мер пообіцяв, що мерія шукатиме усі можливі варіанти перерозподілу бюджетних призначень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 5 Жовтня 2010 13:13
А як їх буде хватати, якщо обігрівають земельку, наприклад, навколо котельні по вул. Дубнівській як у казці "Дванадцьть місяців", на Різдво травичка зеленіє. І так по усьому місту... А Дячук розпродає "довлоли" на розміщення біля котелень металевих гаражів священикам,іншим друзям Никитюка. Шиби, Ваймана, Соколовської і т.д. Часу немає думати про теплозберігаючі технології (а модливо і думати у Кубіцького і Дячука нічим). Скільки років В.А.Ліщук пропонує їм свій проект енергозбереження, все марно. Хіба Шибі чи Грицюку потрібні розумні люди ????
лучанка Показати IP 5 Жовтня 2010 13:27
Колишній директор ДКП "Молодість" Мамосюк (нині начальник управління муніципальної міліції)не перерахувала до бюджету 938,1 тисячі гривень фактичних надходжень орендної плати , тобто "прикарманила", Зелінський 2 млн. 400 тис. гривень. Завтра на сесії Шиба пропонує надати пільги по оренді нежитлового приміщення (кімнат в ЖКП-3) !АвтоТрансСервісу" (директор - голова партії "Громадянська позиція). Було б дивно, як би грошей в бюджеті хватало. бо ж розкрадені гроші лежать в кашенях вищеназваних "борців за демократію"...
проти мера Показати IP 5 Жовтня 2010 14:23
Він би менше на рекламу та коханок витрачав,тоді би і за тепло було би чим розрахуватися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus