USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мерії – кадрові зміни: нові начальниця управління та радник голови

18 Травня 2013 11:31
Нового начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради та радника міського голови призначили у мерії.

Про це йдеться у розпорядженнях міського голови від 18-ого травня.

Так, «призначити з 18 травня Віру Кудрявцеву на посаду начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради по переводу з посади заступника начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради, начальника відділу проектної діяльності як таку, що перебувала у кадровому резерві на зазначену посаду, на умовах неповного робочого часу (7-годинний робочий день) з посадовим окладом згідно зі штатним розписом», - йдеться у розпорядженні мера.

Окрім того, з 18 травня Миколу Іванюка призначили на посаду радника міського голови по переводу з посади начальника управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради з посадовим окладом згідно зі штатним розписом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
загреб Показати IP 18 Травня 2013 20:55
Тут непопреш.Вера умная девушка.
Ярик Показати IP 19 Травня 2013 12:45
Умная не означает лидер. А она и не умеет объединить и повести за собой людей. Нет харизмы, нет настойчивости, нет фантазии. Очередная чинуша....
сестра до Ярик Показати IP 20 Травня 2013 11:19
пишете про неї - значить цікава вона вам. цікаво чи хтось обгоорює ваші досягнення? ні???!!! як жаль... напевно ви не такий вже й лідер. а сховатися за монітором і лити бруд може кожен. досягніть чогось - гукнете - обговоримо разом вашу роботу)))
сестра Показати IP 20 Травня 2013 11:20
Вірун, ти все правильно робиш!!!так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus