USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькраді уже вирішили, яких керівників міняти?

9 Грудня 2010 16:43
Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук повідомив, що у структурних підрозділах, куруванням роботи яких він займається, «будуть зміни».

«Я думаю, що зміни будуть», - сказав Кравчук 9 грудня під час веб-конференції на сайті Волинської обласної ради, відповідаючи на питання про кадрове майбутнє «чиновників, які у його підпорядкуванні».

Нагадаємо, що раніше Микола Романюк зазначив, що змінить "30-40 відсотків керівників" у виконавчих органах Луцької міської ради.

Один з учасників веб-конференції запитав про те, яке кадрове майбутнє начальника управління освіти Анжели Масиник, начальника управління муніципальної поліції Світлани Мамосюк, начальника управління охорони здоров’я Федора Кошеля, директора департаменту соціальної політики Петра Верзуна, та директора департаменту молодіжної політики і спорту Олени Макарової.

«Не по всіх прізвищах, які Ви назвали, але як мінімум по двох, я можу сказати, що питання практично вирішене. Жоден з них не залишиться без роботи», - відповів Кравчук.

Пізніше Кравчук уточнив, що «зміни будуть» в управлінні освіти.

Окрім того, як зазначив Кравчук, він вважає, що Інформаційно-аналітичний центр "Луцьк", що виконує функції прес-служби міськради, має "роздуту структуру".
"А ефективність роботи не зовсім висока. Ті кошти, які виділялися на інформаційну політику використовувалися неефективно", - додав Кравчук.

"Це - моя особиста думка і я її буду пропонувати голові. Рішення залишається за ним та сесією Луцької міської ради", - сказав при цьому заступник мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ZMI Показати IP 9 Грудня 2010 17:49
Ну вже Радавську точно попруть!!! Тільки нехай прозвітує, куди денюжку витратила і яку зарплату собі намалювала! :) Якщо це питання так залишать, то й далі подібне буде повторюватися!
Цікавий Показати IP 10 Грудня 2010 09:28
Ну і як вони думають... постійні зміни в управлінні освіти - це на добре? Ті вчителі тільки звикли до одного - звільнили, призначили іншу - на пів року, тепер ще один. Та й виходячи з динаміки часу - це призначення на 1-2 місяці: Калуш - 3 роки, Масиник - 1 рік, а наступник....?
101 Показати IP 10 Грудня 2010 11:30
Не переживайте, нікого нового не призначать. Будуть призначені старі кадрі, наприклад Верзуна замінить Кец. Все по колу!!!!Так що департаменти будуть у надійних руках.
103 Показати IP 10 Грудня 2010 18:20
петьку треба тоже гнати.нехай попрацює в польскому посольстві.на охороні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus