USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Український адвокат Монтян назвала лучанку «дурою»

22 Серпня 2013 14:00
Український адвокат і громадська діячка Тетяна Монтян обізвала лучанку, яка виливала помиї під стіни міськради, «дурою», а також «веселою і креативною жінкою».
Так Тетяна Монтян відреагувала на публікацію ВолиньPost’у у соцмережі Facebook 21 серпня.
У повідомленні йдеться, що поблизу приміщення Луцької міської ради, на вулиці П'ятницька гірка, 3, стоїть будинок, одна з квартир якого – без каналізації. Мешканка цієї квартири намагалася своєрідно «боротися» із чиновниками, які, з її слів, не хочуть допомогти у її проблемі: виливала нечистоти під стіни муніципалітету.
«Переконана, що лучани як співвласники майна та бюджету територіальної громади ну просто мріють подарувати нову квартиру цій веселій та креативній тітці», - іронічно зазначила Тетяна Монтян у Facebook.
«Я не сумніваюсь, що, якщо б не ця дура, то решта співвласників будинку давно б вже зробили з нього няшечку - центр міста, все-таки», - додала адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Володя Показати IP 22 Серпня 2013 14:17
ой зараз не модно бути вихованою
Фасебук Показати IP 22 Серпня 2013 16:14
Форми протесту можуть бути ой як різні...і це, погодьтеся, сама легша форма (скоріше всього накипівша і безсила)! А "славнозвісну" МОНТЯН я особисто, після цих коментарів, не сприймаю! Примітивна особистість... А ти приїдь, розберись, візьми цю постраждалу під свій контроль та допоможи...Так це ж важко...А написала *уйню,а всі як буратіни процитували...і кожному є робота...і всі задоволені!
Бізя до Фасебук Показати IP 22 Серпня 2013 16:19
бачиш як воно, з повій у адвокати, щей вчить людей як жити, багато цікавого можна розповісти про цю дурепу...
))) до Фасебук Показати IP 22 Серпня 2013 17:20
ни фига себе "постраждала". ей как бы за ее дела с какашками статья светит. почему я сама вызываю сантехников и решаю свои канализационные проблемы, а мадам не может?
))) до Фасебук Показати IP 22 Серпня 2013 17:23
сначала осильте, что она пишет о реформе ЖКХ. Сходите в суд, где она за копейки отбивает у "правосудия" настоящих пострадавших. потом говорите о примитивизме. ну, а что хамит, это да, есть такое. чаще справедливо, хотя и не всегда, но не в этом случае.
Баннед Показати IP 22 Серпня 2013 17:03
А че фамилия армянская? Хачиха чтоли, или замужем за хачем ?
))) до Баннед Показати IP 22 Серпня 2013 17:18
Фамилия румынская. в чем неправа адвокат? в том, что со своими фекалиями надо разбираться самим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus