USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Уже відомо, хто реконструюватиме Луцький зоопарк

4 Вересня 2013 17:09
Переможцем тендеру на реконструкцію Луцького зоопарку стало ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536». Про це повідомив власкор IA ZIK.
Заступник луцького мера Юрій Вербич підтвердив IA ZIK, що тендерний комітет виконавчого комітету визначився із переможцем конкурсу на реконструкцію Луцького зоопарку. Участь у тендері взяли три фірми: ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536», приватне підприємство «Пересувна механізована колона-19» та «Рембудуправління-Вишків-АТ».
Зі слів Вербича, дискусія щодо переможця була досить гарячою та тривалою, залучали навіть експертів. У результатів члени тендерного комітету одностайно обрали ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536».
У рамках проекту «Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку, а також підготовка концепції створення рекреаційної зони в Жешуві з метою розвитку прийнятного транскордонного природного туризму» Єврокомісія виділить близько 15 мільйонів гривень на реконструкцію луцького звіринцю. Загалом на ці потреби виділять близько 22 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ір Показати IP 4 Вересня 2013 17:14
Не буду писати про різні там махінації,але точно що зоопарк буде класний!!!
Любі свині Показати IP 4 Вересня 2013 17:58
Хто - б сумнівався....
дідо Показати IP 4 Вересня 2013 18:03
Куди антимонопольний комітет та прокуратура дивляться ?
костя дзю до дідо Показати IP 6 Вересня 2013 22:48
А що там забувся антимонопольний апарат?,зоопарк буде кльовий і все крапка ,дякую всім лучанам які долучаться до цієї важливої справи яка створює гарний імідж нашого міста.
Валера Показати IP 15 Жовтня 2015 23:31
Мешканцям Луцька треба як мінімум стати тваринами, щоб хтось подбав про них на такуж суму. На протязі 20 років ми платили за вхід в зоопарк, з надією на покращення стану тварин, також несли харчі для бідолашних тварин. Для Рівненського зоопарку стало достатньо коштів спонсорів і відвідувачів, щоб розвиватись, а у нас потрібні мільйони, підрядники, піар, гучні обіцянки, ЛСМ567, Чернуха (принявший громадянство росіі). Банкет під час Чуми. Чийсь батько вітдає своє життя на фронті, а чийсь (Чернуха старший) приймає громадянство Росіі, щоб не втратити нерухомість в Криму. Бажаю вам того що ви нам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus