USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В луцькі дороги «закатають» 10 мільйонів гривень

8 Червня 2010 15:29
На реконструкцію доріг Луцька міська рада передбачила близько десяти мільйонів гривень. Решта доріг, на ремонт яких цих грошей не стане, ремонтуватиметься за гроші від земельних і майнових аукціонів.

Про це стало відомо під час прес-туру 8 червня.

Основна частина передбачених в бюджеті коштів – більше п’яти мільйонів гривень - піде на реконструкцію вулиць Гнідавської та Станіславського (на фото). Тут мають відновити покриття та реконструювати тротуари.

«Дорога дуже важлива стратегічно, бо об’єднує район ДПЗ і центр міста. Цей мікрорайон має бути органічною частиною міста, і не почувати себе окраїною», - пояснив міський голова Богдан Шиба вибір об’єкту для ремонту.





Міський голова зазначив, що реконструювати проспект Соборності про який активно говорила міська влада ще у 2008 році, в 2010 не вдасться. Ремонт цього об’єкту перенесуть на наступний рік.

Богдан Шиба каже, що на проспекті Перемоги та вулиці Шевченка дорожники повинні зробити поверхневу обробку для зміцнення покриття. Проте на цей ремонт у бюджеті передбачена лише частина коштів, решта має надійти через земельні і майнові аукціони.

Роботи виконують ТзОВ «Унідор», ЗАТ «Луцькавтодор» та ТзОВ «Луцька ДПМК». Гарантія на реконструкцію доріг складає не менше п’яти років, на поточний ремонт – два. Міський голова зазначив, що якщо пошкодження або руйнування доріг відбудеться в гарантійний термін компанії повинні усунути недоліки власними силами.

Під час прес-туру житель району ДПЗ поскаржився міському голові під час оглядин вулиці Станіславського, що в районі «Нового ринку» немає пішохідного переходу.

Щодо відсутності належної дорожньої розмітки в Луцьку міський, то міський голова пояснив: її за гарної погоди нанесуть за місяць.

«Розмітку виконують вже четвертий день як тільки встановилася сонячна погода. Вчора на Рівненській завершували розмітку... Необхідно близько місяця аби завершити розмітку всіх доріг Луцька», - прокоментував міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus