USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Луцьку прощалися з Добжанським. ФОТО

30 Вересня 2010 12:11
У середу, 29 вересня у Луцьку попрощалися із відомим луцьким шоуменом В’ячеславом Добжанським, який 28 вересня загинув під колесами автівки.

Серед тих, хто прийшов вшанувати пам’ять Добжанського, були рідні, друзі, колеги і навіть представники місцевої влади.

До Будинку панахиди 29 вересня прийшли співаки Алла Опейда, Галина Конах, Інна Кириченко, Адам Горбатюк, Андрій Тимчук, ді-джей Максим Фраєрман.

Крім них, серед тих, хто прийшов прощатися з Добжанським, були помічені шоумен і політик Олександр Главацький, ведучий Сергій Абрамчук, журналісти Костянтин Яворський та Юрій Яцюк.

Траурний вінок з написом «Від друзів з міської ради» принесли міський голова Богдан Шиба, його заступник Микола Іванюк та працівники ІАЦ «Луцьк» Мирослава Радавська і В’ячеслоав Бєлов.

Протягом останніх трьох років Добжанський дуже багато часу проводив у компанії Сергія Будя, який був його напарником в театрі музичної пародії «Прозорі скельця».

Будь розповів, що напередодні трагедії Добжанський був, як завше, у піднесеному настрої, готувався до чергового заходу, який мав проводити у жовтні. Крім того, мав багато творчих планів. З наступного року, мав намір розширити склад свого музичного театру, «наче відчував, що будуть зміни», каже товариш.

«В четвер, 30 вересня, він планував їхати у своє рідне село Боремець Рівненської області, щоб копати буряки і моркву. Як планував, так і є. Поховали його саме там. Він дуже любив це село, був фермером, вирощував різні сорти картоплі, моркви, буряка, був дуже хорошим господарем, сім’янином, люблячим батьком», – поділився Будь.

Про своє знайомство з гумористом Добжанським розповів міський голова Луцька.

«Десь років з десять, може, й більше. Познайомились ми, коли він якийсь прикол показував, а я теж чоловік веселий, та й так… І весь час спілкувалися гумористично. Натури такі схожі у нас – іронічно-гумористичні. Я, напевно, саме так, як і він, ставлюсь до життя. І на тому сходилися. Ми були в добрих, приятельських стосунках. На жаль, були», – поділився Шиба.

Журналіст Юрій Яцюк каже, що знав Добжанського більше 20 років. Поєднала їх любов до футболу.

«Він великий шанувальник футболу. Ми з ним разом двічі готували вшанування футболістів луцької «Волині». Планували і цього року щось робити. Планів у нього було дуже багато. По-різному можна ставитись до нього, але це людина, яка дуже любила життя», - розповів Яцюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Tan4ik Показати IP 30 Вересня 2010 12:21
Мені ще досі не віриться...... Це така безглузда смерть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus