USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В центрі Луцька танцювали послідовники Майкла Джексона. ФОТО. ВІДЕО

26 Квітня 2013 17:16
На Театральному майдані Луцька 26-ого квітня відбулося танцювальне вуличне шоу, що стало анонсом до вечірнього танцювального концерту «MJ» гурту «LIGHT DANCE COMPANY», присвяченого пам’яті короля поп-музики Майклу Джексону.

Уривок з концерту посеред майдану у центрі Луцька продемонстрували учасники рівненського гурту «LIGHT DANCE COMPANY». Перехожі у захваті спостерігали за 10-тихвилинним дійством. Лучанка Наталя говорить: «Випадково проходили і бачимо - молоді гарні. Вони усі люблять танцювати, жити, дарують нам радість. Я теж хореограф. Це дуже стильно, гарно, дуже раді, що вони у нас в гостях».

Менеджер гурту «LIGHT DANCE COMPANY» Оксана Ігас розповіла про вуличний виступ: «Це маленька частинка того феєричного шоу, яке глядачі побачать. І щоб хоча б виникла думка йти на шоу. Коли він переступить поріг зали, глядач однозначно залишиться задоволений».

На сцені Волинського облмуздрамтеатру на глядачів чекає перша в Україні масштабна, більш, ніж двогодинна постановка, присвячена пам'яті неперевершеного Майкла Джексона. І це аж ніяк не сліпе копіювання його рухів, - запевняють організатори шоу, під час якого лунатимуть класичні композиції короля поп-музики та їх втілення у стилі. «MJ» – це аутентичне хореографічне шоу з повноцінним сюжетом, драматургією, ролями та своїми героями, створене за пісенною і танцювальною творчістю незрівнянного співучого короля.

Оксана Ігас також розповіла, як виникла ідея шоу «MJ»: «Солістка колективу Юлія Тимочко любить творчість Майкла Джексона, і вона ще з одним солістом запропонували художньому керівнику, мовляв, давайте зробимо шоу, присвячене творчості Майкал Джексона. Тож вирішили дізнатися про цю особистість як про постановника, як співака, танцюриста, режисера. І за три роки сформувалося ось таке шоу».

Луцьк поки що - перше місто в Україні, яке побачить це шоу. Керівники гурту переконані, що рівень концерту вищий, ніж провінційний, тому будуть намагатися вийти і на всеукраїнського та іноземного глядача.
Нагадаємо, шоу «MJ» гурту «LIGHT DANCE COMPANY» відбудеться в облмуздрамтеатрі 26-ого квітня о 19:00.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
серцебиття асфальту Показати IP 26 Квітня 2013 17:29
Дівчата,ви би подивились, що воно таке флешмоб, перед тим як тицяти це словосполучення там де треба і не треба. Якщо вам тяжко зайти у вікі, то копіюю для вас:"«спалахуючий натовп», flash — спалах, mob — натовп) — це заздалегідь спланована масова акція, зазвичай організована через Інтернет або інші сучасні засоби комунікації, у якій велика кількість людей оперативно збирається у громадському місці, протягом декількох хвилин виконує заздалегідь узгоджені дії (сценарій), і потім швидко розходяться."
Forever Autumn до серцебиття асфальту Показати IP 26 Квітня 2013 17:36
Пульс з Вами погоджується, Серцебиття))
Forever Autumn до серцебиття асфальту Показати IP 26 Квітня 2013 17:39
Пульс виправив помилку. Пульс вдячний Серцебиттю :)
Знайка Показати IP 26 Квітня 2013 18:00
Справа в тому, що організатори самі назвали це флешмобом, а шукати полку в оці колеги - всі гаразді)
Forever Autumn до Знайка Показати IP 26 Квітня 2013 18:07
Серцебиття-серцебиття..ех
серцебиття афальту до Forever Autumn Показати IP 28 Квітня 2013 15:45
О, не колега я вам дівчата, взагалі-то, мені по мові ледве трійку ставили.
lubart Показати IP 26 Квітня 2013 21:03
я лучанин, і мені соромно за такого, який пройшовся перед виконавцями. він просто ... разом з тими хто його знімав і іржав!
анонімус до lubart Показати IP 27 Квітня 2013 01:14
яке їхало - таке й здибало
www Показати IP 29 Квітня 2013 20:20
відео в кращій якості http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OGPTHy7PqGY#!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus