USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні таки буде бабине літо

2 Жовтня 2013 17:10
В Україні вже наприкінці тижня почне покращуватися погода, а з 8 жовтня розпочнеться бабине літо, - повідомив головний метеоролог України Микола Кульбіда, інформує ТСН.

«Ми матимемо по всій Україні суху погоду, достатньо багато сонця. Температурний режим піде поступово вгору і наприкінці наступного тижня температура повітря може досягнути – 14, 19, а місцями й 20 градусів тепла», – сказав Кульбіда.

Згідно з прогнозами Українського гідрометцентру, тепла погода може протриматися до десяти днів. «Дощі закінчаться й з 5 жовтня на Україну почне поширюватися більш тепле повітря із західної Європи. І вже з 8-ого числа температура повітря в денні години буде високою», – розповів керівник метеорологічної служби України.

Раніше повідомлялося, що четвер в Україні очікують заморозки та дощі зі снігом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Котік Показати IP 3 Жовтня 2013 09:02
Пропоную-у звязку із "майбутнім потеплінням" і далі не давати тепла в домівки лучан-а нащо їм тепло? Може скоріше подубним,бо багаті мають хати і гріються собі, а народ хай далі цокотить зубами і надіється на цвітучу жизнь!
Упс до Котік Показати IP 3 Жовтня 2013 13:30
А таки й не треба того тепла зараз: ще до 15-го числа цілий тиждень середньодобова температура буде вище +8 по Цельсію. Дивіться нормальні прогнози на нормальних сайтах! Натомість, дєнєжку немалу прийдеться-таки жильцям заплатити за цей перід опалення, отаке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus