USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військова прокуратура судитиметься з Луцькою міськрадою

28 Квітня 2016 21:06
Луцька міська рада відмовилась надати матері померлого на полігоні військового документи. Відтак, військова прокуратура Луцького гарнізону підготувала проект позову та подасть його до суду вже на початку травня, аби витребувати потрібні документи.

Про це йшлося підчас брифінгу військового прокурора Луцького гарнізону Євгена Давидова про розслідування кримінальних проваджень відносно бійців 51 бригади щодо самовільного залишення військової частини, а також щодо бездіяльності командування частини.

Зокрема, головний військовий прокурор області Давидов запевнив, що в разі невиплати бійцям матеріальної допомоги а також у ситуаціях, коли їм не видають потрібні документи, бійці або ж їх рідні можуть звертатись у військову прокуратуру. Там, з його слів, будуть шукати можливості спільно вирішити проблему, а також представлятимуть їх інтереси у суді.


У якості прикладу Давидов розповів про нещодавній випадок, коли мати бійця, який помер на полігоні, не змогла отримати у Луцькій міській раді посвідчення. Таку ж спробу зробила і військова прокуратура, але і їй міськрада у наданні документи відмовила.

Відтак, прокурори підготували проект позову, який на початку травня подаватимуть до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus