USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиняни» зіграють у дитячій лізі чемпіонів

5 Травня 2016 18:48
Футболісти дитячої футбольної школи луцької «Волині» візьмуть участь у четвертому сезоні Міжнародного дитячого соціального проекту «Футбол для дружби». Ключові цінності, які підтримують і просувають його учасники, – дружба, рівність, справедливість, здоров’я, мир, відданість, перемога, традиції і честь.

Про це йдеться у матеріалі газети Волинські Новини №14 від 5 травня 2016 року.

Перший форум проводився 25 травня 2013 року в Лондоні. Пізніше він відбувався у Ліссабоні та Берліні. Саме в німецькій столиці торік уперше Україну репрезентували вихованці школи ФК «Волинь».

Після форуму учасники проекту традиційно відвідують фінальний матч Ліги Чемпіонів. Цього року юні «волиняни» разом із кількома сотнями їхніх ровесників з усього світу переглянуть фінал Ліги чемпіонів на «Сан Сіро». У травні 2016 року до Мілана відбуде команда U-14, яку тренує Олександр Антонюк.

Щороку географія проекту помітно розширюється. Цього сезону до нього вперше приєдналися команди з країн Африки та Південної Америки, побільшало команд з Азії. Порівняно з минулим роком, загальний список країн-учасниць «Футболу для дружби» збільшився з 24 до 32.

У рамках сезону відбудеться кілька традиційних заходів: 25 квітня в країнах-учасницях проекту відгримів Міжнародний день футболу і дружби, 27 і 28 травня в Мілані відбудуться Міжнародний турнір з вуличного футболу і Міжнародний дитячий форум «Футбол для дружби».

Ключовою подією форуму стане присудження спеціальної нагороди проекту «Футбол для дружби» – Кубка дев’яти цінностей – одному зі світових професійних футбольних клубів за найбільшу відданість цінностям проекту.

Глобальним послом проекту «Футбол для дружби» є легендарний німецький захисник Франц Беккенбауер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus