USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські козаки допомогли «пластунам» святкувати. ФОТО

12 Квітня 2013 18:51
Члени Козацького Стрілецького Братства привітали пластунів із 101-ою річницею від Дня першої пластової присяги гарматними пострілами.

Захід відбувся на території Луцького замку 12 квітня.

У традиційному пластовому церемоніалі взяло участь приблизно півсотні учасників. Зокрема до них приєдналися й отаман Козацького Стрілецького Братства Віктор Федосюк та гарматний Братства Володимир Перчук. Так, відкриття і закриття заходу ознаменували гарматними пострілами.

Під час урочистостей голова Волинської округи Національної скаутської організації України «ПЛАСТ» Олег Лапковський привітав усіх із річницею. Окрім того, розгорнувши український жовто-блакитний стяг пластуни заспівали молитву.

Опісля церемоніалу пластуни організували квест «Теренові ігри».
Нагадаємо, у Луцьку відкрили виставку, присвячену історії «Пласту». А раніше пластуни взяли участь у акції «Обміняй цигарку на цукерку».






























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 12 Квітня 2013 18:57
Маразм на грани...
Лучанин до Я Показати IP 12 Квітня 2013 20:32
Шановний Я, не ображайте дуже хороших і доброзичливих людей - пластунів. Якби ви хоч один день прожили в цій молодіжній організації - Ви б такі речі не писали.
Юрій до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2013 08:31
А в цього "Я" залишилося в голові єдине те, чим він і констатує)))
Юля Смаль Показати IP 13 Квітня 2013 09:14
Чому "пластуни" в лапках? Це несправжні пластуни? Або вже до компанії і козаків треба в лапки. Взагалі, всі молодці. Федосюк порадував! Пластунів ніжно люблю. Ростіть.
Лучанка Показати IP 16 Квітня 2013 12:01
Молоді люди мають улюблену справу - це набагато краще, ніж витрата часу на алкоголь і наркотики! Малим пластунам приділяють багато уваги - це чудово, адже згуртувати теперішніх діток не легко! Проти пластунів лише той, хто не поважає Батьківщину! Пластуни - молодці! Так тримати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus