USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського бійця успішно прооперували

1 Липня 2015 23:50
Операція на серці волинського бійця Володимира Корнійчука завершилася успішно. Про це у мережі Фейсбук написала волонтерка Наталія Ариванюк.

"Лікарі обласної клінічної лікарні успішно провели надскладну операцію нашому бійцю п. Володимиру!", - повідомляє волонтерка.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що серце волинського бійця не витримало навантажень війни.

"Це була повна зупинка серця, розтин грудної клітки і пересадка судин, якими рухається кров до серця. Операція тривала понад 6 годин. Володимир зараз перебуває у реанімаціі, стан його здоров'я стабільний, як після такої складної операції. Володимир побачивши мене, почав дякувати за подароване друге життя, а я дякую усім, хто допомагає нам фінансово", - йдеться у дописі Наталії.

Зауважимо, операція коштувала понад 45000 гривень.

Також волонтерка подякувала лікарям, які допомогли волинському герою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Липня 2015 06:40
КИЕВ, 1 июля 2015, 14:02 — REGNUM По состоянию на конец июня в плену ДНР и ЛНР находится около 400 граждан Украины. Как сообщают украинские СМИ, об этом 30 июня заявил глава Центра по обмену пленными Владимир Рубан. «По нашим данным, в плену находятся 400 пленных. Это количество включает и военных, и мирных граждан», — сказал Рубан. Вместе с тем, по его словам, Украина не располагает точными данными о числе военнопленных. «По данным СБУ, их почему-то 200», — отметил глава Центра по обмену пленными. Он также сообщил, что около тысячи украинских силовиков, погибших в ходе боевых действий в Донбассе, на сегодняшний день так и не опознаны. «Около тысячи наших солдат без фамилий и имен закопаны на территории кладбищ четырех городов, в том числе и в Днепропетровске — там около 500 могил», — рассказал Рубан. Как сообщало ИА REGNUM, после подписания Минских соглашений представители Украины, ДНР и ЛНР так и не провели обмен пленных по принципу «всех на всех», хотя это и предусмотрено достигнутыми договоренностями. Более того, в последнее время обмен пленными был вообще заблокирован. Подробности: http://regnum.ru/news/polit/1938636.html Любое использование материалов допускается только при наличии гиперссылки на ИА REGNUM.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus