USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За фактом бійки у клубі Луцька за участю слідчого відкрили кримінальне провадження

23 Серпня 2016 14:00
Слідчий Головного управління Національної поліції України у Волинській області має намір скасувати постанову за хуліганські дії, що відбулися напередодні, - йдеться у матеріалі «Громадського. Волинь».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що слідчий Володимир Ухо став учасником бійки у пивному клубі «Оболонь». Коли поліцейські прибули на місце, виявилося, що відбулася сутичка між двома парами. Працівника правоохоронних органів затримали і склали на нього кілька протоколів.

У понеділок, 22 серпня, суд розпочав розгляд протоколу, складеного за статтею 173 Кодексу України про адміністративне правопорушення, а саме за дрібне хуліганство.

Володимир Ухо клопотав у суді доєднати скрін-шоти статі про бійку в барі із сайту «ВолиньPost», де, мовляв, є відео із закладу харчування. Суддя Луцького міськрайонноого суду Олександр Гринь попрохав скрін-шоти подати до суду у належному вигляді та правильно оформлені, а повноту опублікованого відео поставив під сумнів. Мовляв, де гарантія, що не було втручання у відеозапис. Тож, суддя вирішив витребувати відео у закладі харчування самостійно.

Також Володимир Ухо клопотав про допит двох свідків у справі, а саме Тараса Джуса (слідчий обласного управління Нацполіції на Волині) та Ганни Лук’янчикової.

Інспектор Управління патрульної поліції у Луцьку Степан Стецькович, який здійснював безпосередньо затримання, клопотав про приєднання до справи двох висновків нарколога щодо стану сп’яніння затриманого. Як виявилося, щодо затриманого Ухо було проведено два освідування, адже спершу він представився поліцейським як «Кран Володимир Степанович». Згодом же правоохоронці виявили, що його справжнє прізвище Ухо. Сам слідчий це визнав перед судом і не заперечував приєднання висновку лікаря до матеріалів справи. Окрім цього свідком з боку патрульного викликали Віктора Бубало.

Сам Володимир Ухо був проти відеозйомки на засіданні, і пояснював це тим, що ЗМІ погано впливають на його життя та особистість. Втім, суддя роз’яснив йому, що судове засідання не може бути закритим і він не може заборонити відеозйомку, спираючись на статтю 11 ЗУ «Про судоустрій та статус суддів».

На цьому перше засідання у справі було завершене. Наступне відбудеться 12 вересня о 15:40.



Сам Володимир Ухо вважає себе не нападником, а потерпілою стороною. Опонуюча сторона, молода пара, буде викликана також як свідки на судове засідання. Окрім цього, зі слів слідчого Ухо, за фактом бійки в пивному клубі відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, що під час затримання Володимира Ухо у відділ поліції прибув правоохоронець, який, зі слівпатрульних, відмовився представлятися і намагався натиснути на патрульних поліцейських, щоб допомогти Ухо уникнути відповідальності. Окрім цього прес-служба Головного управління Нацполіції у Волинській області уже два тижні не дає жодних коментарів з приводу цієї ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Луцьк Показати IP 23 Серпня 2016 15:03
Все таки є Бог на світі. І Ухо щось за щось відповідає. Минув люстрацію , залишився працювати, а людиною так і не став. Дякую, слідчому Ухо за закриття кримінальної справи проти шахрая. Нічого не зробив щоб захистити жертву проти цього пройдисвіта. Ну, ну....я змирилась, але згадую вас і ваше оточення в думках часто.
Просто до Луцьк Показати IP 23 Серпня 2016 17:45
вот через таких як ти і не може працювати нормальна поліція. Обіда затаїлась???? Ти справу знаєш? Якби тебе 4 побило і сказали, що ти напав і всіх побив.... Майстер кунг-фу прям... Отримавши пі&&ди - оказатись нападником в барі ай гарно все працює, бо просто перейшов комусь дорогу видно. Справи шахрайства, які детально сплановані - майже не можливо доказати. Тут нема провини ні Ухо, ні іншого слідчого. Винних покарає тільки те суспільство в якому вони й діють. А Ухо шкода, багачі гроші вкінули щоб сухими вийти із води, а народу саме й треба Видовищ.... Слєдак в барі бився.... Знаючи нашу державу - ці люди перші 1000% оминують бійку, щоб не стати вот так як сталось в цій ситуації.
Ен до Просто Показати IP 23 Серпня 2016 18:24
Шановні почитайте уважно там про ст 173 купап тобто за появу в громадському місця у нетверезому вигляді що ображає людську честь і гідність. Суд розбереться чию він там честь в півнусі випившим образив.
За справедливість Показати IP 23 Серпня 2016 18:20
Шановна редакція! Скільки можна писати ось таку несінитницю лише щоб пропіарити свій сайт??? Якщо ж Ви вже були на суді то мали б знати, що розглядається скарга на постанову про адмінправопорушення не за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство), а за зовсім іншою статтею. То навіщо от так тупо вводити читачів у оману? Ви думайте що пишете, а то може на такі явні з Вашої сторони свідомі дії спрямовані на неправдивий виклад інформації й образитись. І на Волині більш немає про що писати? Чи це найактуальніша проблема й більш важливих подій немає?
Ен до За справедливість Показати IP 23 Серпня 2016 19:23
Точно перепрошую ч.1 ст.178 купап.
... Показати IP 23 Серпня 2016 19:05
Чому не викладаєте всіх коментарів. Якщо коментар без нецензурних слів та відповідає умовам коментування???
Ілля Токаренко Показати IP 24 Серпня 2016 02:46
Ось читаю, та дивуюся! Для кого працює преса? Об'єктивне висвітлення, чи заказуха? Заказуха шановні! Вже півтора годинне відео було, вже чітко видно, хто, кого бив! А Ви Молдовани, все одно продовжуєте писати що, небо чорне , а земля синя! Ну по профі видання і журналістів, які затикає рот від організаторів, до людини в якої беруть інтерв'ю, можна судити!
Луцьк Показати IP 25 Серпня 2016 16:05
Відповідай Ухо відповідай. Дякую за кришування шахраїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus