USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За що лучани платять жекам? ВІДЕО

12 Вересня 2013 14:44
Видання «Комунальний патруль» перейняло досвід у київських колег та опитало лучан, чи знають ті, за що платять ЖКГ або ОСББ.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКОМУ МІСТІ ГРОМАДА ВЗЯЛАСЬ САМООРГАНІЗОВУВАТИСЬ

Згідно з результатами опитування можна зробити висновок, що лучани погано поінформовані, за що ж вони платять.

Тому наводимо перелік послуг, мінімально необхідних для утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затверджений міською радою Луцька:

1. Прибирання прибудинкової території
2. Прибирання сходових кліток
3. Прибирання підвалів, технічних поверхів
4. Технічне обслуговування ліфтів
5. Технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем загального користування
6. Дератизація ( за наявності підвалів в будинках )
7. Дезінсекція
8. Обслуговування димовентиляційних каналів
9. Поточний ремонт конструктивних елементів
10. Освітлення місць загального користування, підвалів
11. Енергопостачання ліфтів


Варто зауважити, що перелік послуг може бути доповнений та додатково розрахований згідно з результатами проведення громадських слухань по кожному будинку.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 12 Вересня 2013 17:08
пункти 2,6 і 10 можна виключити - ми це робимо самі. Цікаво де жеківські курси прибирання викладають: побризгати водою сходи і в кращому випадку розмести віником, а можна й так лишити! Появились знов в підвалі щурі назбільш як коти і хто їх тільки так викормив (на пр.Молоді)- трутки з базару не хочуть жерти, в жек заяву писати - даремно час тратити. А за лампочки - то й говорити нема що, хто їх настачить як самі жильці їх викручують...Поки плафон грязний висів - нікому не треба був, як полізла і помила - скоро сперли, разом з лампочкою. Менталітет український - що тут скажеш.
Юля Показати IP 13 Вересня 2013 11:53
26 років живу в кооперативному будинку по вулиці Кравчука,7,плачу за утримання будинку,а вікна в першому підїзді як були побиті так і далі лишаються! Жек № 8 має добру кришу в Луцькій міськраді, він звик тягти з нас гроші і нічогісінько не робити: вентиляція не працює, сходи ні разу не бачили прибирання,курять у підїзді (Закон України забороняє!!!), а як подзвониш до них, то пряма мова: "ніхто від вас не дзвонить - тільки ви". І так відповідають всім, хто дзвонив по телефону 25-21-31.ЖАХ!!!
Марія Показати IP 13 Вересня 2013 13:27
Сходові клітки не прибираються так як би це мало бути. Прибиральниця приходить один раз на 2 тижні. Помахає віником та й піде. про вологе прибирання навіть мови не веду. Уже давно цього ніхто не робить. Самі власники квартир біля себе миють. Ремонт ліфта робили за власні кошти, ремонт в підїзді - також збирали гроші і наймали людей. Лампочки перегорівші міняємо без ЖКК. Прибудинкову терерторії також не памятаю , коли був двірник.Про дезінсекцію та деритизацію мовчу, скільки в будинку живу ніхто не робив.(будинок по вул. Мазепи.) Самі мишей та щурів травимо. Зате плата за утримання будинку зростає дуже часто. Ось за серпень місяць треба за це сплатити 142 грн 75 коп. А за що?
Олена Показати IP 13 Вересня 2013 21:30
В будинку по вул.Воїнів інтернаціоналістів 2 (2 підїзд) сходові клітки не прибираються вже років 5. Лампочки за 25 років ЖЕКом ні разу не мінялись і підвали не прибирались. Бумага все витримає.Вони тільки тарифи піднімають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus