USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість дитмайданчика у луцькому дворі будують автостоянку. ВІДЕО

23 Серпня 2013 08:35
Оголені електричні дроти, будівництво без огорожі, а навкруги купа дітлахів - все це по проспекту Відродження. Там, в одному із дворів просто на дитячому майданчику розпочалися роботи по облаштованню місця для стоянки машин. Через прорив екскаватором електричного кабеля, багатоповерхівки залишилися без електрики. А в дітей можуть забрати ігровий майданчик. Обурені мешканці влаштували протест, - повідомляє ТРК «Аверс».

Мешканка будинку Оксана Іванова зауважила: «Вже два дні лихорадить наш будинок. І сусіди збирають підписи проти того, щоб будувалася тут стоянка. Ми думали, що це будується дитяча площадка і були раді тому… Ми в такій надії, що це вона і робиться, а виявилося, що це будується стоянка для автомашин. Те, що ми самі робили своїми силами, позакопували колеса, щоб діти хоч трохи гралися, купили ту пісочницю за свої гроші і ту качелю, - воно все попідсовувалося і риється тут».

Щоб збудувати стоянку, завзяті замовники спершу повикорчовували дерева, а потім - ще й зменшили територію ігрового дитячого майданчика. Євгенія Романюк обурена: «У мене підростає дитина, їй навіть немає, де погуляти, і ми виїжджаємо кожний день і кожний день натикаємося на машини… Фактично немає дитячого майданчика, але, бачите, в нас його забирають».

Сьогодні проблема подвоїлася, «Луцькавтодор» при виконанні своєї роботи перебили електричний кабель, тепер у будинках немає світла, прокоментувати свою роботу автодорівці відмовилися, потому взагалі накивали п’ятами.

Мешканці викликали енергослужбу, ті обіцяють проблему усунути. Одні поламали, а другі відремонтували. Ані ті, ані інші небезпечну територію не загородили, та й повернути частину дитмайданчика не в змозі - бо замовлення є замовлення. Хто ж той черговий замовник будівництва - мешканці поки не знають, однак припускають, що ним може бути навіть хтось із їхніх сусідів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 23 Серпня 2013 10:41
Шановний Микола Ярославович! Киньте ви той двір і тих скандальних бабів.Переведіть дорожників у наш двір і ми вам тільки подякуємо.Відродження 26.
сусід Показати IP 23 Серпня 2013 11:59
Деб....й коннтингент і українська жаба! як легкові машини стояли на газонах і дит. площадках і по суті знищили їх то всім мешканцям , міліції і в т.ч. брехунам з аверсу було "хвіолетово", а як почалась робота..... правильно припинити роботи хай сидять в "дєрмі"
дитячий майданчик Показати IP 23 Серпня 2013 15:09
мене хочуть знищити не зважаючи на сльози діточок бо я не маю грошей щоб регулярно заносити ненажерливим поганим дядям в міську раду я згідна що авто треба десь ставити я згідна трохи потіснитися але не нищіть мене будь ласка хай дітки матимуть де бавитись
дядя до дитячий майданчик Показати IP 23 Серпня 2013 15:37
буде тобі місце, і нове обладнання для діток,.., і "сльози" коли через трохи ці, і інші "дітки" почнуть тебе трощити і ламати
Житель двора Показати IP 23 Серпня 2013 18:01
Живу у цьому дворі маю 2 дітей і авто. Я виріс у цьому дворі і я за те щоб його організувати, вистачає місця і для парковки і для майданчика. Проти виступаю в більшості пенсіонери яким просто нічим зайнятися. Аргументи в них залізні: мені воно не треба! Я ще розумію що жителі що мешкають на перших поверхах проти, бо їх обгазовують авто біля вікон, але ж вони і до цього там стояли і так само приїзжали і відїзжали... Всі паркувались на газонах і розносили бруд у дощ, а так буде чисто. ПРошу робіть як і планували, можливо я буду жорстоким і грубим, але "дуракам півроботи не показуть"
Житель двора Показати IP 23 Серпня 2013 18:08
Переглянув відео і просто в шоці з жіночки, що гарно розповідає про майданчик дитячий який вона робила... Я сам здавав гроші на колеса платили мої сусіди алкоголікам щоб ті їх вкопали! А качеля і пісочниця поставлена перед виборами кандидатом в депутати ВР! ) Оксана Іванова ну і не соромно ж вам? Доросла жінка і на камеру...!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus