USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збільшилась вартість волинського торфу та торфобрикету

19 Липня 2013 16:07
Через менеджмент нового директора підприємства «Волиньторф» ціна на волинську торфокрихту зросла більше, ніж у сім разів. І про це, 19 липня, голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів під час урядового селектора за участю Віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, - поінформував Волинський інформаційний портал.

«Розчерком пера нового менеджера ціни на торфокрихту піднялись від 40 до 314 гривень», - сказав Борис Клімчук. Окрім того, він стверджує, що такі діяння негативно позначаться на політиці Президента України Віктора Януковича.

Як повідомило видання, Олександр Вілкул на цю інформацію відреагував досить критично та попросив обов’язково скинути доповідну. Він пообіцяв, що проблему розглянуть на засіданні Кабміну.

Слід нагадати, що інцидент зі зміною керівництва волинського держпідприємства тривав досить довго.

Вперше про це заявили під час сесії Волиньради.
Несподівано для більшості волинян, директором найбільшого українського виробника торфу та торф’яного брикету на Волині став Олександр Шульга. Про це "Волинські новини" вже писали.

Олександра Шульгу на посаду директора підприємства "Волиньторф" призначило столичне керівництво. А попередній директор підприємства - Іван Киричик – був звільнений без попередження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дарина Показати IP 19 Липня 2013 16:42
Дуже смішно.... ніби влада не знала що так і буде? А те, що "такі діяння негативно позначаться на політиці Президента України Віктора Януковича" -!00%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus