USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зламане дерево шостий день лежить у центральній частині Луцька. ФОТО

5 Серпня 2013 11:19
Минуло вже шість днів після того, як Луцьк потерпав від зливи. Але міська влада і до сьогодні не поспішає ліквідовувати наслідки стихії.

Доказом цього є зламане дерево, яке знаходиться в центрі міста, біля спуску в Центральний парк імені Лесі Українки. Уламок цього дерева вже шостий день перешкоджає проходу відвідувачам парку. На цьому ж місці стихійним лихом також був зіпсований асфальт, в якому утворились невеличкі провалля. Комунальники та місцева влада пасивні у вирішенні цієї проблеми.

Зламане дерево стало вже одним із туристичних «родзинок» міста. Майже упродовж тижня іноземні туристи та лучани неодноразово фотографувалися на фоні покаліченої рослини.

Такі речі, кажуть у місті, якраз і доводять, що Луцьку ще далеко до того, аби називатися цивілізованим, комфортним європейським містом.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
ursa Показати IP 5 Серпня 2013 11:23
"Такі речі, кажуть у місті, якраз і доводять, що Луцьку ще далеко до того, аби називатися цивілізованим, комфортним європейським містом." Наоборот, этим самым поднимается туристическая привлекательность ;)
нема Показати IP 5 Серпня 2013 11:32
грошей.крепкі гаспадарникі.
Тк то Показати IP 5 Серпня 2013 15:11
Зрізати дерево в нас закон забороняє, навіть коли воно може впасти і зашкодити. Спробуй зрізати - зелені тут як тут -шуму, сенсацій, хтось із влади під шумок попіариться. Я це вже впало. Прибирати що-небудт в нас ніякої сенсації ні для кого немає.
ось так Показати IP 5 Серпня 2013 15:18
Але воно не надламане,а зламане і немає потреби його зрізати. Крона яка впала на землю відокремлена від стовбура. Просто приїхали б комунальники порізали той уламок на частини і вивезли . Він там як сміття лежить.
кузя Показати IP 5 Серпня 2013 15:37
трохи зачекайте.Скоро будуть свята,почнуть зализувати все і казати "От,які ми господарі!".Скоріше б були вибори тоді заср..... мітлою полетять всі.
апазіціанєр Показати IP 5 Серпня 2013 15:58
Спасіба Миколі Ярославовичу разом з його командою однодумців-вірних закоренілих б'ютівців, які в Луцьку роблять все, аби лишень скомпроментувати Президента та Уряд України. Тактика, яку вони обрали не нова: ЧИМ ГІРШЕ ВСІМ, ТИМ КРАЩЕ НАМ. Класно: самим гадити по-дрібному на місцях, а списувати все на вліду в Києві. Шкода тільки, що Київ в Луцьку очей немає, всі однім миром мазані.
апазаціонєру Показати IP 5 Серпня 2013 16:27
Дуже правильно написано. Вони продвигають свій бізнес, вже скоро їм капут. А Соколовська Лариска, яка займається комуналкою немає коли, бо вона лякає людей, що буде описувати їм квартири за комунальні борги, які надаються частково. А чого не описати зіпсоване майно лучан після ливневого дощу, які не прийняла забита каналізація. Коли вона чистилас, хтось в Луцьку пам'ятає? От і страждають хєрньою замість роботи на благо лучан та міста. Коли вже вони подінуться ці "спеціалісти"?
порада Показати IP 5 Серпня 2013 17:16
У папку є директор – для цього спеціально створили ціле комунальне підприємство. І на прикладі цього "дерева" добре видно, як "працює" це підприємство. І якщо у місті є влада, то вона має зробити правильні висновки. Миколо Ярославовичу, чи може вам подобається, коли вас вкотре критикують через безвідповідальність таких ось горе-керівників
ось так Показати IP 7 Серпня 2013 15:35
Ну нарешті влада дослухалась до журналістів і на сьомий день прибрала той уламок дерева. Якось більше простору стало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus