USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зміни до регламенту Луцькради назвали «нікчемними»

26 Листопада 2014 18:09
Зміни до регламенту Луцької міської ради, прийняті сьогодні, 26 листопада під час засідання сесії, назвали «нікчемними» й такими, що суперечать закону України.

Так, проект рішення оскаржив депутат міськради Богдан Шиба.

Нагадаємо, сьогодні депутатам Луцькради «урізали слово». Зокрема, у змінах до існуючого регламенту йдеться про те, що народні обранці відтепер зможуть задавати доповідачеві не більше, ніж три питання.

«Ви звикли, що все у нас, як за радянських часів. Але принципу колективної відповідальності в українському законодавстві немає. Кожен за власні вчинки повинен відповідати персонально. Окрім прав є ще й обов’язки, визначені законом.

Тож усі норми, що суперечать закону України, є нікчемними і не можуть бути внесені до регламенту», - звернувся депутат до обранців громади.

Він зазначив, мовляв, не варто сперечатися, скільки запитань може задати депутат, і навіть не суттєво, скільки людей може увійти до фракції. Важливою є виключно продуктивність роботи.

З усіх присутніх на сесії депутатів лише 13 підтримали таку ініціативу. Такої кількості голосів недостатньо, аби змінити уже прийнятий проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
рада Показати IP 26 Листопада 2014 18:22
Шиба Богдан правий на 101%! Розумний депутат, який глибоко володіє нормативними документами і законами, працюючий над собою чоловік, читаючий. Серед депутатів він один такий. Це вам не "касир" Ткачук і не здирник Никитюк.
Хлоп до рада Показати IP 26 Листопада 2014 19:21
I головне: безпартiйний))) робимо ставки, панове, на вступ глибоко володiючого до лав БПП!
Зоро до Хлоп Показати IP 26 Листопада 2014 22:56
Хлоп правий, а коиент "рада" сам глибокий Шиба писав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus