USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зоопарк у Луцьку хочуть збільшити більш ніж у 4 рази

12 Травня 2011 13:58
Луцький зоокуточок міська влада обіцяє привести до ладу, «залучаючи представників бізнесу».

Про це йшлося 11 травня під час відвідин міським головою Миколою Романюком Луцького зоопарку.

У Луцькраді повідомляють, що Микола Романюк запропонував допомогу міської влади в наведенні благоустрою зоопарку.

«Умови їх утримання загалом відповідають нормам, однак деякі клітки й огорожі уже заржавіли. Тому тут, в першу чергу, необхідно провести благоустрій і відновити гарний естетичний вигляд зоопарку, привести до ладу вольєри. До цього залучатимемо представників бізнесу, бо наразі потрібно утримати в належному стані те, що є», - сказав Романюк.

«Що стосується перспектив, ми над ними працюємо, адже готуємо спільний проект щодо розбудови, ремонту та обладнання зоопарків в Замості та в Луцьку для участі у конкурсі проектів Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2007 -2013», - додав мер.

«Також працюватимемо над розширенням території до 10 гектарів, щоб мати дійсно сучасний зоопарк», - запевнив Микола Романюк.

Зараз зоокуточок налічує 168 тварин 28 видів, його територія – 2,3 гектари. За рік зоокуточок відвідують близько 80 тисяч людей.

Директор КП «Центр дозвілля та відпочинку імені 900-річчя м.Луцька» Володимир Гончаров розповів, що у нього в планах - не тільки розширення території зоопарку, а й будівництво ветеринарної клініки для тварин, в тому числі для домашніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 12 Травня 2011 14:50
Ну дай Бог, щоби все за що Романюк взявся він закінчив: міст, парк, зоопарк, вулиці міста, стадіон для ФК Волинь...
Лев Показати IP 12 Травня 2011 15:25
Дай бог нашому теляті вовка зїсти!
Лучанка Показати IP 12 Травня 2011 16:15
Для чого збільшувати зоопарк, якщо «Умови їх утримання ЗАГАЛОМ відповідають нормам»? Для чого тримати в неволі тварин, якщо їм краще жити на волі? Нехай в зоопарку доживають ті тварини, які вже нездатні жити без допомоги людей? Кому приносить задоволення відвідування зоопарку, де в клітках сидять нещасні тварини? Люди, будьте людьми і не знущайтесь над тваринами!!!
Exaboto до Лучанка Показати IP 12 Травня 2011 19:29
ви мясо їсте???
Dyssja Показати IP 14 Травня 2011 15:07
розширяти не треба а треба щоб в клітках прибирали ібо в жару біля деяких тваринок пройти поруч просто невозможно через запах,я за порядок того шо вже є, а то дай зоопарку більшу площу то там взагалі все буде захаращене ібо німа коли таку площу прибирати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus