USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Вітання Анатолія Горбатюка з Днем Незалежності України

20 Серпня 2014 14:41
Дорогі волиняни, земляки, українці!

Вже за кілька днів відзначатимемо найголовніше наше свято, що уособлює в собі тисячолітню боротьбу народу за свою державність – День Незалежності. Чимало випробувань мечами, кулями, підступами та зрадами пройдено, але іспит на зрілість, на жаль, ще так і не складено: знову ллється кров, гинуть люди, руйнуються міста, села… Задаюся питанням «чому так сталося?», однак чітко і однозначно не можу відповісти навіть сам собі.

Безперечно, десь не допрацьовано, зроблено помилкові кроки, зініційовано не ті ідеї, які спрацювали не на єдність, а потягли за собою розкол, паніку, невпевненість. Але на помилках, друзі, вчаться, і те, що наша з вами наука затяглася на цілих 23 роки – зайве підтвердження того, наскільки вона є складною і подекуди суперечливою. Переконаний, загартованим козацьким незламним духом, нам до снаги пройти будь-які тернисті дороги, досягти поставленої мети, звести міцні підмурки патріотизму і демократії «у своїй сторонці». Іншого не дано.

Пам’ятаймо: наша земля - найбагатша, найгарніша, найпоетичніша, а її люди - то приклад для наслідування: мудрі, працьовиті, здатні заради правди на відчайдушну самопожертву.

Вже так склалося, що на наших землях завжди хтось панував, лише не українець. Тому люди клали свої голови за волю, за можливість бути почутими. Переломний момент у цій боротьбі настав 24 серпня 1991 року. Відтоді ця дата навічно увійшла у нашу історію, законодавчо закріпила вікові прагнення до національного відродження та духовної свободи.

Не розгубімо це благо, будьмо достойними такого прогресу. Від себе особисто та Партії розвитку України щиро бажаю усім свідомим українцям безмежних гараздів, родинного затишку, благополуччя, поступального розвитку в усіх сферах Вашого життя. Давайте з нагоди найбільшого державного свята країни – Дня Незалежності - щиро побажаємо успіху один одному та почнемо активно працювати на користь нашої неньки-України. Певен, коли це робити гуртом та ще й з відкритим серцем, іншого результату, ніж позитивний, і чекати годі. Слава Україні!



Голова комітету Волинської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України Горбатюк Анатолій Олексійович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus