USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вітання Ігоря Палиці з Новим роком та Різдвом Христовим

30 Грудня 2015 16:37
Дорогі земляки!

Ми з вами прожили непростий рік. Рік випробувань, сподівань, терпеливості, а найважливіше – рік змін, творцями яких є ми з вами.

У році, що минає, Фонд «Новий Луцьк» став організацією, яка не просто допомагає фінансово, а розвиває громадську ініціативу, вчить вирішувати проблеми, спонукає до саморозвитку, створюючи можливості для реалізації потенціалу усіх, хто цього прагне.

У 2015 році була реалізована низка соціально вагомих проектів у Луцьку, які зрештою вийшли за межі області. І саме завдяки вашій ініціативі та довірі до Фонду нам вдалося втілити в життя й розпочати реалізацію численних освітніх, культурних, спортивних та інфраструктурних проектів.

Відтак було вирішено розширювати діяльність Фонду на всю область, тому із 2016-го року Фонд матиме назву «Тільки Разом» й працюватиме на благо усіх волинян.

Заручившись вашою підтримкою та довірою, маємо за честь та високий громадянський обов'язок розпочати ті зміни, які зрештою зроблять Волинь успішною та процвітаючою.

І попри усі перешкоди, які нині постали перед Українською Державою, новий рік ми маємо зустріти із вірою та оптимізмом. Адже попереду – нові задуми й звершення, нові виклики й успіхи. І ніхто, крім нас самих, не подарує нам кращого майбутнього. Тому будьмо мудрими й сильними, вміймо прощати й знаходити порозуміння, будьмо милосердними і небайдужими.

Тільки разом нам під силу змінювати наше життя і світ навколо! Добра і щастя вам! Щиро вітаємо із Новим роком і Різдвом Христовим!

З повагою, засновник Фонду «Новий Луцьк», голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus