USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Тореадори з Васюківки» ожили у Луцьку

28 Січня 2015 22:30
Ескіз дивовижного життя «Від фантазії і мрії – до мудрості і добра» здійснили працівники сектору обслуговування дітей Луцької центральної міської бібліотеки разом з учнями 6-Б класу ЗОШ №17 по творчості найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря Всеволода Нестайка, якому 30 січня виповнилося б 85 років від дня народження.

До слова, у цей день, 30 січня 2015 року, лучан запрошують на вечір "Читаємо Нестайка разом". Програма заходу - в афіші нижче.

Нагадаємо, життя письменника обірвалося у серпні минулого року.

Бібліотекар Ірина Гулюк коротенько ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом письменника, переглянули буктрейлер «Нестайко та його книги», художній фільм «Тореадори з Васюківки», ознайомились з літературою, яка є в бібліотеці.



А ще діти взяли участь у грі «Переплутанка» та граматичній вікторині за твором письменника «Тореадори з Васюківки», чим здійснили подорож цікавим, багатим на пригоди селом Васюківка, пережили всі пригоди головних героїв Яви та Павлуші, поспівчували їм, розважилися з ними, але й чомусь навчилися: розуміти один одного, підтримувати родину та друзів.



Довідка. Всеволод Зіновійович Нестайко (30 січня 1930, Бердичів —16 серпня 2014) — письменник, класик сучасної української дитячої літератури. Для його творів характерне гумористичне обігравання імен та ситуацій. Найпопулярніший твір — трилогія «Тореадори з Васюківки» («Пригоди Робінзона Кукурузо» 1964, «Незнайомець з 13-ї квартири» 1966, «Таємниця трьох невідомих» 1970).



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus