USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для луцьких патріотів виступив гурт Mad Heads

27 Листопада 2015 13:14
У Луцьку виступив популярний український рок-гурт Mad Heads. Так, у рамках великого всеукраїнського турне запальні хлопці презентували свій новий альбом із символічною назвою «8».

Цього разу меломани зустрілися зі своїми улюбленцями 26 листопада у Палаці культури міста Луцька. І, хоч, на думку більшості, концертні зали не зовсім підходять для виступів гуртів такого формату, однак, кажучи простою мовою, «хто хотів, той танцював».

Вартість вхідних квитків коливалась від 80 до 180 гривень.
Як зізнався у коментарі Інформаційному агентству Волиснькі Новини фронтмен музичної формації Вадим Краснооки, новий альбом отримав таку собі цифрову назву «8», оскільки вісімка – це символ безкінечності. До того ж, це восьмий студійний альбом гурту Mad Heads.
До слова, під час виступу Вадим Красноокий познайомив шанувальників із новим музикантом гурту – гітаристом Стасом Семілєтовим.

«Стас, моя гітара «зламалась». А твоя працює? Покажи», - жартома закликав він колегу продемонструвати власну майстерність.

Окрім цього, фронтмен колективу зазначив, що нині настали нові часи, які народжують нові пісні. Тож, він подякував усім тим, хто прийшов підтримати музикантів. Варто додати, що серед присутніх у залі було багато воїнів АТО та волонтерів.
«Ми хочемо «замутити» культурну революцію, бо вона – на часі. На жаль, наша країна перенесла багато болісних втрат, але, врешті-решт, ми зрозуміли, що ми – разом. Хочу особисто подякувати усім тим, хто захищає кордони України на сході. До речі, вони є і серед нас. Також низький уклін волонтерам – людям, які забезпечують наших військових одягом, їжею, технікою», - звернувся зі сцени Вадим Красноокий, після чого музиканти виконали свій відомий революційно-патріотичний хіт «Молода кров».

Разом із тим вокаліст зазначив, що на 24 році існування у гурті з’явився власний символ – сова: «Ця птаха – це символ мудрості, а в деяких культур іще й символ бунтарської душі», - усміхнувся Красноокий.
Після концерту музиканти охоче роздавали автографи та фотографувались з усіма охочими.

«Хоч часто буває так, що нові альбоми гурту сприймаються публікою не так, як і старі, але від виступу хлопців у мене залишились лише позитивні враження. Я отримав величезне задоволення від прослуховування якісної української музики. Також ми з побратимами вдячні музикантам за те, що не забули згадати про бійців – тих, хто поліг на війні та на Майдані», - поділився враженнями від концерту доброволець полку «Азов» Сергій Ващук.
«Першочергово пішов на концерт, бо якось треба проводити свій час. Але жодног разу не пошкодував! З перших хвилин почав отримувати масу задоволення. Це дуже драйвові та запальні хлопці, а головне - співають українською!» - зізнається військовий протитанкового дивізіону 51 ОМБ Тарас Самчук, який добровольцем пішов на війну, аби не на словах, а на ділі захищає неньку Україну.
Фотограф Дмитро Кухарук
Музикант гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук
Волонтер та журналіст Мирослав Ватащук і голова Волинської незалежної медіа-профспілки Оксана Швець
Фронтмент гурту Тартак Олександр Положинський
Журналіст Вікторія Семенюк та Вадим Красноокий
Журналіст Світлана Зозуля
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Світлана Показати IP 27 Листопада 2015 13:37
Концерт був просто а-а-а-ах!))) молодці!
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 15:30
Патріоти не тратять гроші на виступи якогось музиканта, а допомагають тім, хто дійсно потребує цього (матеріальної допомоги).
Анонім до Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 17:08
Там півзалу слухали вситуп безкоштовно. Зокрема, учасники АТО, волонтери, журналісти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus