USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дочка загиблого військового з Волині вчилася вокалу в Пономарьова

20 Жовтня 2016 12:31
Школярка з Володимира-Волинського Аліна Смірнова нещодавно побувала у вокальній академії Олександра Пономарьова, де взяла кілька уроків вокалу та навчалась співочій майстерності, повідомляє ВолодимирМедіа.

Уже не перший рік школярка займається у викладача вокального співу Галини Тюрікової, є вихованкою вокальної студії “Лодомир”, учасницею багатьох вокальних конкурсів, на одному з яких її і помітила волонтерка Світлана Бахвалова. Вона ж і посприяла тому, щоб дівчинку запросили до однієї з найбільших вокальних студій України.

– Коли пролунав дзвінок з вокальної академії Олександра Пономарьова, ми були приємно здивовані, – говорить мама Аліни, Ірина. – Бо навіть і не мріяли, що колись будемо стояти поруч з таким відомим співаком. Тож не стали гаяти часу і поїхали до столиці. А коли переступили поріг студії, емоції нас просто переповнювали. Адже крім сучасної апаратури і розміру спеціально обладнаного приміщення, побачили справжніх зірок шоу-бізнесу та учасників різноманітних проектів, таких як «Голос країни», «Танцюють усі», «Х-Фактор», «Голос. Діти».

З Аліною займалися відомі тренери вищевказаних проектів. Усі вправи, яких навчили, у подальшому сприятимуть вдосконаленню майстерності співу. До слова, заняття проходили з 12 години дня до 19-20 вечора. І якщо діти, зазвичай, за такий проміжок часу і при такому навантажені втомлюються, то тут навпаки – їх не можна було забрати додому. Сама атмосфера сприяла цьому і ставлення усієї команди до них. У проекті брали участь близько двадцяти дітей з різних регіонів України. Деякі робили це не вперше. Зокрема, дуже сподобалась маленька учасниця «Голос. Діти», яка вразила своїм співом, навіть самих іменитих тренерів. Її між собою називали «маленька Джамала». Це задоволення не з дешевих, оскільки інтенсивний курс вокалу вартує нині кілька тисяч гривень. Проте, для дітей, батьки яких загинули в АТО, вони є безкоштовними.

Нагадаємо, Аліна – донька загиблого офіцера 51-ої ОМБр Сергія Смірнова, який загинув у зоні АТО в серпні 2014 року під час виходу з Іловайського котла.

Як розповіла мама дівчинки, за два дні занять інтенсивним вокалом Аліна почерпнула для себе чимало корисного. Викладачі на консультації, яка відбувалась окремо з кожним із батьків наприкінці занять, похвалили Аліну і дали кілька цінних порад щодо подальшого розвитку її вокальних здібностей. Та найприємнішою була похвала від самого Олександра Пономарьова. Закінчилося дводенне перебування невеличким гала-концертом, на якому учасники виконували пісні, які вивчали протягом тих днів.

– Ми щиро вдячні Олександру Пономарьову за можливість побувати у вокальній академії і отримати такий безцінний досвід, – каже Ірина Смірнова. – А ще хочу сказати величезне спасибі організатору проекту Ірині Стах та волонтерці Світлані Бахваловій за підтримку і те, що діти мають можливість узяти участь у даному проекті.

Як вдалося дізнатися у самої пані Ірини, цей інтенсивний курс вокалу організовують уже вшосте. Організатори зізнаються, що спочатку не вірили у те, що він приживеться. Та тепер впевнені, що не помилились. Найактивнішими і найкращими вихованцями є діти, які настільки задоволені перебуванням в академії, що повертаються сюди знову і знову. Це й є найвищою нагородою для Олександра Пономарьова і його команди професіоналів, серед яких – народні артисти, відомі тренери з вокалу, хореографії та театрального мистецтва. В академії створюються різні цікаві проекти, які корисні не лише для початківців, а й для відомих людей. Тому тут радо чекають як на юних співаків і танцюристів, так і на дорослих. Заняття відбуваються два рази у місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus