USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Джаз у замку Любарта: перший день фестивалю

27 Серпня 2016 00:27
Перший день музичного фестивалю Art jazz cooperation 2016 завершився в Луцьку.

До замку Любарта завітало багато відвідувачів 26 серпня.

Квитків на захід не було, організатори просили про невеликий благодійний внесок – від 20 гривень – на лікування музиканта Сергія Ленартовича. Власне, гурт «Дайте спокій», де грає музикант, розпочав виступи на сцені фестивалю. Хлопці зіграли свій відомий кавер на класичну композицію Гербі Генкока «Хамелеон», поєднавши її з українською піснею «Ой, Марічко», а також інші композиції.

Музичний вечір продовжило українсько-американське тріо Євгена Пугачова за участю дуже відомого луцьким джаз-меломанам барабанщика Френка Паркера, який неодноразово відвідував Луцьк і виступав тут на різних майданчиках, зокрема у замку, Палаці культури та добрій акустичній залі Волинського театру ляльок.

А завершив замковий концерт колектив Ukrainian Harp Union. Мабуть, найвідомішим для публіки учасником гурту був Макс Таврічеський з його незабутньою гармонікою. Глядачі не стримували себе в танцях.

Ведуча Наталка Войтович пообіцяла наступного дня, 27 серпня, не менш запальні ритми з кубинським джазом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2016 09:00
Класна музика, але Луцьк ще не доріс до такого,нам треба Потапа,Врємяістєкло,,Бандерштат і тому подібну попсу . проводити такий фестиваль в Луцьку як продавати фірмовий Ролекс на старому ринку
Yan Показати IP 27 Серпня 2016 10:15
Так що не варто проводити фестиваль в Луцьку? Це специфічна музика не для загалу. Думаю ,що все краще попереду!
Тихий Показати IP 27 Серпня 2016 15:43
Все супер. Дякуєм організаторам.
так Показати IP 28 Серпня 2016 10:42
смаки потрібно прививати і виховувати! на жаль і класичну музику і джаз і блюз розуміють "не многие" -але дуже добре .що проводяться такі фести і в Луцьку також!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus