USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фінальні ігри програми «Ми – волиняни» завершилися у Луцьку

1 Грудня 2015 07:00
Ювілейна, десята, конкурсно-пізнавальна гра «Ми – волиняни» завершилась перемогою команди «Еврика» ЗОШ №20. У запеклій боротьбі за пальму першості боролися команди майже всіх шкіл обласного центру.

Протягом двох годин учні з загальноосвітніх закладів Луцька №3, №19, №20, №22, №25 демонстрували усім присутнім та членам журі знання з історії Волинського краю та краєзнавства вцілому.

Під час конкурсу стіни позашкільного закладу були наповнені дружньою атмосферою, бурхливими емоціями, хвилюванням та радістю водночас. Всі команди були надзвичайно активні, добре підготовлені, мали велику підтримку з боку вболівальників.

Голова Волинської обласної спілки краєзнавців України, професор СНУ імені Лесі Українки Генадій Бондаренко в коментарі для Інформаційного агентства Волинські новини розповів, що останнім часом сучасна молодь почала більше цікавитися історією рідного краю, ба більше – досліджувати її.

«Зараз молодь осучаснилась у плані історичної освіченості. Їй цікаво досліджувати, дізнаватися щось нове та проводити паралелі між минулим та сучасним. А такі конкурси як «Ми - волиняни» можуть багатогранно розкрити людину в аспекті знань історії», - розповів Генадій Бондаренко.

За підсумком результатів конкурсу призові місця розподілили наступним чином: ІІІ місце між собою розділили команда «Волиняночка» ЗОШ № 19 та «Нащадки Любарта» НВК №22, ІІ місце зайняли команда «Соколята» ЗОШ №3 та команда «Лучани» ЗОШ №25.

До слова, у рамках змагань оцінювали знання історії, звертали увагу на вміння лаконічно висловлювати свою думку та вкладатися у регламент.

Переможцями X ігор конкурсно-пізнавальної програми «Ми - волиняни» стала команда «Еврика» ЗОШ №20.

Усі команди та керівників нагородили грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus