USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Конах у телевізійному шоу заспівала для «галочки»

20 Квітня 2014 15:43
Галина Конах взяла участь у телевізійному шоу «Голос країни» 30 березня і виконала албанську пісню “Suus”. З її слів, вона живе за принципом, що якщо перед вами закрили одні двері, то життєвий протяг все одно відкриє інші. Галина Конах стверджує, що опинилася на «Голосі країни» завдяки своїм друзям, учням, які постійно їй “пиляють мізки”: чому ти не на проекті?! Ані Лорак - єдина з тренерів повернулася у перші хвилини співу Галини та автоматично доукомплектувала свою команду із 14 учасників.

Луцька співачка пройшла у змагальний етап шоу “Бої”. У ньому зірковий тренер розділяє учасників своєї команди на дуети, які змагатимуться за подальшу участь у шоу.

Які ж нові горизонти відкриються перед Галиною Конах після участі у шоу, інформує “Слово Волині”.

- Які сподівання покладала, йдучи на шоу?

- Я можу назвати багатьох учасників, які брали участь у шоу, і їхні надії на контракти, продюсерство не виправдалися. Шоу — це тільки шоу. Я — митець та прагматик-реаліст і знаю себе як професійну артистку. Проте є ще люди, які вірять, що засвітившись на кастингах, вони відразу, наступного дня прокинуться зірками. Ні! Насправді треба дуже багато працювати над собою.

На це шоу я пішла лише на прохання моїх друзів, щоб розвінчати їхні міфи, щоб вони побачили, що це таке насправді. А насправді зйомки тривають цілий день, 22 години, а не 9 хвилин, як це бачать усі. Вони були поряд зі мною увесь цей час, і їхній запал дещо згас.

Я пішла на “Голос країни” для галочки у моїй кар’єрі. Мене всі діставали: “Чому ти не йдеш на шоу?”. Ну ось я пішла. Хоч і раніше намагалася потрапити на шоу, але мені постійно відмовляли, тому що я професійна артистка. Отакий був продюсерський вирок. Ці шоу роблять під одну певну людину. Це такий маркетинговий хід. Просто з людини зробити зірку — вже не так сприймається глядачами, слухачами — не той ефект. І тут на допомогу продюсерам прийшло нове віяння з заходу — талант-шоу. І люди вірять, що проста домогосподарка може прокинутися відомою на весь світ артисткою. Ні, просто так нічого не буває. Не можна за півроку стати професійним музикантом. До цих шоу треба ставитися дещо скептично і з гумором. Було сім “Шансів” - назвіть мені сімох переможців? Люди згадають максимум трьох.

- Зазвичай після участі у шоу в митців більшає замовлень на концерти, вечірки, корпоративи...

- У мене проблема абсолютно протилежна: замовлень вистачає, платити не хочуть. Географія моєї роботи торік простягнулася від Талліна — до Алма-Ати і Астани. Але, чомусь вона оминула Луцьк. Заможні лучани замовляють топових московських чи київських артистів. Споживач середнього достатку не може заплатити той гонорар, який я виставляю. А знижувати планку вже не можу. Тому мій заробіток і мої гастролі всюди окрім Луцька. Люди пропонують суми не те, що смішні, а парадоксальні. Це принизливо для митця, який стільки вклав у свій імідж і свою творчість. У деяких випадках я виступаю просто благодійно.

- Чому на Волині така ситуація, адже і на Львівщині, Івано-Франківщині та й Рівненщині митцям платять нормально?

- Певно, це наша міщанська ментальність. Львів’яни віками були поціновувачами культури. Вони завжди були ближчим до Європи, на них не діяли радянські стандарти сприйняття мистецтва. У нас чомусь вважається “крутим” дорого вдягнутися (в більшості випадків без смаку), купити шикарне авто й сісти пити каву за шалені гроші... У Луцьку організовуються джазові фестивалі. Завдяки полякам вони безплатні. Натомість, їх відвідує максимум п’ять людей... і ще 20 організаторів. Все! У Львові тільки свисни. Там постійно щось відбувається і завжди аншлаг.

- І все ж, як вплине це шоу на подальшу долю Галини Конах?

- Своєю участю у шоу “Голос країни” я ще раз довела, що і тут (на периферії, як у Києві люблять говорити) люди вміють працювати над собою. Є інший приємний аспект: мій телефон і мою сторінку в Фейсбуці “підірвали” дзвінками і повідомленнями із Косово, Албанії. Адже я виконувала пісню косовської албанки, співачки Рони. Косовське телебачення хоче зробити зі мною передачу. Також, можливо, будуть концерти в Албанії. Зазначу, що наступного дня після ефіру понад сто видань написали, що албанську пісню популяризували в Україні.

- А що спонукало вибрати цю пісню?

- У мене було багато пісень, які я хотіла співати: “Listen”,“Show must go on”, “Simply the best”, “Yesterday”, “Sunny”, я подала декілька українських пісень, але вони були не конкурентноздатними вокально, щоб себе показати... і я наполягла, і вдячна, що мене почули, щоб співати саме албанську пісню. Дуже дякую Руслану Квінті, що він вболівав за те, щоб я виконувала саме цю композицію.

А чому ця пісня: я була на гастролях у 2012 році з албанцями в Румунії та Болгарії. Це збіглося в часі з Євробаченням. І вони мені казали, що від Албанії буде виступати неземна співачка Рона Нішліу. Я тоді вболівала за Гайтану. Переконувала, що кращої за неї нікого нема, але коли почула Рону, то просто закохалася у її спів. Вона геніальна. Тому я обрала її пісню. І, до речі, багато вдячних коментарів саме з Албанії, з Косово. Зараз увага усього світу прикута до України. А після моєї пісні косовари ще більше, можна сказати, полюбили Україну.

- Чи є така пісня, яку Галя Конах не співала б?

Такої пісні, яку я не змогла б заспівати, просто немає. Нещодавно я взялася навіть за арію Діви Плавалагуни із фільму “5 елемент”.

Що я не співала б — це шансон. Йдеться не про французький, гарний, мелодійний шансон, а про блатний неякісний продукт, якого зараз, на жаль, дуже багато.

- На які зміни образу погодилася б?

- Я б кардинально змінила стрижку — це щодо довготривалих змін. А про одноразові, то я на все готова, навіть сісти на шпагат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Душман Показати IP 20 Квітня 2014 19:48
коментар було видалено
Глядач Показати IP 20 Квітня 2014 22:38
Кохан явно не дотягує до сцени. Їй тільки і співати в сільських клубах. Особливо в тому селі, звідки родом.
Лучанка Показати IP 20 Квітня 2014 23:22
Була на концерті Галини, дуже сподобалося. Вона справжній професіонал. Молодець! Так тримати. І на даному шоу вона виступила достойно.
Юля Показати IP 21 Квітня 2014 01:48
Чесно кажучи, розумію, що реагувати на такі коментарі, як глядача, це безглуздо, але чомусь хочу відповісти.... Спів Галини - це мистецтво ,це колосальна робота, це довгий шлях, який пройти не так вже й легко, а от написати дурний коментар, то багато розуму не треба, а, особливо тоді, коли можна вигадати нік і строчити на кожного, хто щось робить, піднімаючи тим самим собі самооцінку і думати "ото я кльовий, ото я дав....ото написав, ото попустив!!!" фу..і ще раз фу... Спів виконавця не може подобатись усім ,але тут відчувається щось особисте. бо просто нейтральна людина навряд чи буде так активно перечитувати усі статті і гадити під ними....І ще одне, не важливо де ти співаєш чи у сільському клубі.чи на великій сцені, головне, як ти співаєш. Цей коментар написала сестра Галини Конах і раджу усім представлятись, щоб бути чесними і з собою і з іншими.....ГАЛЯ БРАВО!!!!!
Маня Показати IP 21 Квітня 2014 07:40
Не знаю і ніколи не чула такої співачки,але з цього інтерв"ю видно,що страждає вона на зіркову хворобу,по-перше,а по-друге- їй дійсно доречніше співати в сільському клубі з такою зовнішністю-ну на лиці написано-Проня Прокопівна.
Славік до Маня Показати IP 21 Квітня 2014 18:28
Якщо співачки не знаєте, то не рекомендуйте, де їй співати. А на предмет зовнішності, думаю вас доїдає заздрість.
Славік до Маня Показати IP 21 Квітня 2014 18:28
коментар було видалено
Анонім Показати IP 21 Квітня 2014 08:37
А ви МАНЬО великий критик, митець, багато,напевне, досягли у сфері коментування статтей, у вас велике майбутнє "ДЕГИНІРАТОРА" Це ж як вас заїдає успіх інших, що встаєте в 7 ранку, щоб обіс*ати і не треба казати, що ніколи не чули, от так просто ви встели в 7 ранку і очали читати про галину статтю)))
критик Показати IP 21 Квітня 2014 08:47
Була присутня на давно на виступі пані Галини у ВНУ. Вцілому непогано. Хоча цього мало. Людей просто хорошим голосом уже нікого не здивуєш. Треба шоу, щоб хотілося побачити, можливо мало-мальський епатаж. Щось таке. Хай щастить, Галині.
проні-галі Показати IP 21 Квітня 2014 09:45
можна вивезти дівчину з села,а от село з дівчини-ніколи!Так що ліпше бути зіркою в клубі в свому селі,ніж посміховиськом в місті.Гонорари не такі пропонують кажеш?та який дурень на таких "артисток" гроші буде тратити??
апр Показати IP 21 Квітня 2014 10:25
вона курка соромиця признатись що вона з маневич а не з луцька таких співаків я гнав би в три шиї які соромляць своєї малої батьківщини то що тут говорити про україну коли поїде в європу то буде мадярити по російські і казати що я расіянка таких треба гнати і не копійкі в неї невкладати
..... Показати IP 21 Квітня 2014 14:29
Слухай ти, патріот меневицький. У чому твій патріотизм проявляється...багато для батьківщини зробив..?Хоч би навчився грамотно писати!!!!!!!! Галя ніколи не цуралась звідки вона і завжди про це говорить.
Bodya Koval Показати IP 21 Квітня 2014 15:50
коментар було видалено
протяг Показати IP 21 Квітня 2014 17:29
Гальо,твій провал на "Голосі країни" все сказав-спустись на землю,поїдь в село-до курей,свиней,корови-там ти впишешся ідеально.Вечорами будеш в клюбі "мистецтво" своє показувати.Або на сільському весіллі тєлєсами витрясати.Може який хлоп заміж тебе взьме...ну який ти митець?який там в тебе імідж?яка творчість? Що ти верзеш?не сміши людей..протягом винесе....
Діана Показати IP 22 Квітня 2014 01:52
Люди,звідки ж у вас стільки злості? Ніби по всій країні кричать про те який в нас дружній народ,що ми брати і сестри,а тут як москалі пінитесь через те,що хтось старається показати свій талант,стільки над собою працює?! Як так можна взагалі?!?!?! Дуже соромно за таких підлих і заздрісних людей! Не подобається творчість артиста,так не слухайте,не дивіться і тим більше не пишіть того,чого ви особисто не знаєте,бо це,показує вашу тупість! Як то кажуть:"Риба гниє з голови",перше,що згадалося про таких анонімів,які тут бісяться і обливають людину брудом! Особисто знаю дуже добре Галічку і дуже захоплююсь її творчістю і взагалі як жінкою,і дуже вдячна за те,що саме Вона мене вчила співати на протязі деякого часу! А Тобі Галічка - БРАВО! Діана Попова
Рідна Показати IP 22 Квітня 2014 09:07
Діана написала дуже вдало - не подобається,то не слухайте, а то складається таке вражнення, що пишуть це ті хто, просто невдаха, бо справді мудра і вихована людина, навіть не матиме часу і бажання на такі дурні справи, як гадити інших. Галя БРАВО!!!!
об"єктивний Показати IP 22 Квітня 2014 10:46
от би не давала ця Галя таких пихатих інтерв"ю,в кожному слові якого-"я звізда",ніхто б і не коментував."Була нікому невідома ,а тепер всі знають,хто є "звіздонута Галя",баво,Галя,браво!
.... Показати IP 22 Квітня 2014 10:57
Тіпа тебе бика хтось коментує, здався ти людям,як кобилі п'ята нога
відповідь Показати IP 22 Квітня 2014 11:55
В 10:46 усі обєктивні працюють, а не страдають фігньою в інтернеті...тож мені критик)
Іван Показати IP 22 Квітня 2014 14:54
коментар було видалено
Дивилась виступ Показати IP 22 Квітня 2014 15:05
Як на мене, не пощастило із суперницею. Так буває. Дівчинка не краща за неї, просто в рамках шоу - перспективніша....Цікаве ім"я, колоритний образ, вагітність і молодість. А виступили обидві достойно
Ржу з івана Показати IP 22 Квітня 2014 15:24
коментар було видалено
Анонім Показати IP 22 Квітня 2014 15:26
Таке враження складається, що коментарі пише хтось на подобу Адама Горбатюка....шкода хлопця, хоче собі таким способом самооцінку підняти
албанець Показати IP 22 Квітня 2014 15:29
коментар було видалено
Ржу з івана чи з Ада Показати IP 22 Квітня 2014 15:40
коментар було видалено
Ла ла ла Показати IP 22 Квітня 2014 17:53
Галя - молодець! Шикарно виступила! а те,що мусила лишити шоу,так це тому,що всі добре бачили,що Галя повинна не браи часть,а сидіти в журі!!! ГАЛЯ МОЛОДЕЦЬ!! ПИШАЮСЬ ТИМ,ЩО ЇЇ ЗНАЮ! Лорак,Лазарєв, Вакарчук - вони їй програють,на Галіному фоні,вони бездарні!!! І ще...якщо ви Галі не знаєте,то писати всякі дурощі,щодо зовнішності,поведінки і т.д - не треба!!! Людина всього досягла сама,і завдяки своїй завзятості Світ об`їздила, а те,що в нас люди не розуміються в хорошій музиці,співі,то це не її провина! Чомусь закордоном вона популярна!!! Тож припніть язики! Галя - БРАВО! так тримати!!! Молодець!!!
славон Показати IP 22 Квітня 2014 19:17
ну то капєц-якась нікому невідома Галя покруче Вакарчука з Лорак...Ви взагалі адекватні???
Колега Показати IP 23 Квітня 2014 13:24
шок!!! де стільки жовчі у вас придурочні коментатори?????
Надія Показати IP 24 Квітня 2014 10:05
Галя, ти молодчинка ,у тебе дуже сильний голос !!!
ЛисЛис Показати IP 17 Січня 2017 00:40
Есть такое выражение у музыкантов - big in japan. Когда ты вроде перспективен, музыкален и с голосом в порядке, но в своей стране как артист не интересен, тогда едут покорять японию, потому что там схавают все и дейсьвительно звезданет по-полной. Я думаю в случае с Галей - это то что ей необходимо. Слишком много слышно "как я могу и умею" - то ей туда поднимать свои гонорары. Сравнение с Вакарчуком вообще беспочвенны. Это Музыканты с большой буквы, Галечке надо много поработать со своим я и своим образом, чтоб стоять с такими людьми на одной сцене. Годами она поет, пишет бесконечные каверы, а собственного материала мы не дождемся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus