USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельські танцівниці здобули 21 медаль на міжнародному конкурсі

26 Травня 2016 16:59
Міжнародний конкурс з беллідансу, індійських та циганських танців відбувся у Рівному. Конкурс проходив під егідою Українськоі асоціації виконавців східного танцю (УАВСТ).

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Ковель представляли вихованці студії східного танцю "АХАТ" під керівництвом Вікторії Шилюк. Дуже насиченим був конкурсний день, адже змагання почались о 10.00 і тривали аж до 4 години наступного ранку.

Наші дівчата виступали в перших двох відділеннях. У конкурсі брали участь танцівниці від 4 років.


Конкуренція була шаленою. При цьому, ковельчанки продемонстрували високу творчу і технічну майстерність. Їх виступи були яскравими й успішними.

Учасниці "АХАТу" вибороли 5 перших місць (5 кубків) за колективні номери, 11 золотих, 7 срібних та 3 бронзові медалі за соло - виконання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 26 Травня 2016 19:21
щоб ото волинські дівчатка животами трусили перед педофілами.
Олена Показати IP 27 Травня 2016 00:42
Шоу та костюми гарні, майстри постаралися з костюмами, а батьки добре витратились, але хореографія на любителя,слабка,не в обіду вчителю. Видно що у викладача не має хореографічної освіти, але це її велике хоббі і самовдосконалення. Дівчина вона дуже гонорова і не дуже привітна,скажем так піде по головах поки свого не матиме. Маючи родичів у відділі культури Ковеля, подруг журналістів, легше пробитися зробити рекламу, знайти зал. Нажаль українці люблять все дороге, а також виснажливі багатогодинні тренування для багатьох батьків великий плюс і вони вибирають студію де побільше занять і закривають очі на якість і те що діти дуже виснажуються. Школа забирає дуже багато часу, а тут ще і танці . Євпопа такі костюми дітям не шила б ніколи, це розкіш, а Україна любить гарне шоу, дорогі костюми як на бальних танцях і у східних, а хореографія сама нікого не цікавить. Я дитину тренеру без хореографічної середньо- спеціальної чи вищої освіти не віддала б, мені вистачило бальних танців сина та доньки які вже виросли, там ті медалі тільки для заохочення, чесності на конкурсах не має, тренер хотів тільки побільше індивідуальних занять, теж у Ковелі було, у кожного своя думка звичайно,але скажу як мама медалі це не якість, це заохочення. Але тренер наш мав диплом хореографа і це великий +++для мене, і був класний як людина, поки гроші не спортили, але нам це не було перешкодою, але з часом розумієш що бальні танці це інвестиція в космос і не більше і східні також.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus