USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Лучан частуватимуть оригінальним крафтовим пивом

28 Вересня 2016 09:25
Перший Фестиваль пива та м’яса відбудеться уже цими вихідними, 1 та 2 жовтня, в обласному центрі Волині. Луцький замок збере у своїх стінах пивоварів з усієї країни, - повідомляють організатори.

Окрім звичного усім хмільного напою, організатори дійства вирішили почастувати лучан оригінальним крафтовим пивом від броварень з різних куточків України.

Один із учасників – закарпатська крафтова броварня «Ципа». Вона розташована у мальовничому селі Кваси. Тут варять оригінальне пиво за унікальними рецептами. Вода з високогірного джерела,

хміль, солод і дріжджі лише найвищої якості, а також краплинка гуцульського колориту – те, що приваблює поціновувачів до закладу.

До Луцька «Ципа» приїде у прямому значенні слова – на колесах. Нещодавно у броварні з’явився Craft Beer Bus – переобладнаний мікроавтобус Volkswagen Crafter з яскравим дизайном, що привертає увагу здалеку.

Усередині пивомобіль оснащений холодильною камерою, що дозволяє правильно зберігати пиво без жодних втрат для його якості та свіжості. Загалом авто вміщує 1,5 тонни напою, а 12 кранів забезпечують різноманіття смаків на борту Craft Beer Bus.

Тож усіх любителів пива кличуть у замок Любарта 1 та 2 жовтня дегустувати не тільки гуцульське, але й багато інших видів пива, а також ласувати апетитними м’ясними закусками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Федя Показати IP 28 Вересня 2016 09:36
споюйте молодь і культивуйте в ній культ алкоголю. скоро в нас будуть одні алкоголіки
петро задниця до фед до Федя Показати IP 28 Вересня 2016 12:47
сер, ви можливо віруючий?
коля до петро задниця до фед Показати IP 28 Вересня 2016 17:43
мсьє, ти глянь, як геометрично ростуть наливайки у Луцьку, живе-переживе пиво, пивні к*рва офіси і тд, чи може там шахмати грають?
Serg до Федя Показати IP 1 Жовтня 2016 12:05
А типу молодь більше ніде не зможе набухатися!? Такі фести потрібні я рахую. хоч на вихідних є де подітися. це не те що всілякі там Версалі і т.д де збирається купа пяного бидла.
ДАЇ Показати IP 28 Вересня 2016 11:18
Ципа з Закарпаття, а номера донецькі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus