USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан запрошують на «Майжекватирник» культового харківського гурту

17 Січня 2017 16:00
20 січня до Луцька зі спонтанним акустичним концертом завітає гурт із Харкова з дуже зимовою назвою MORJ / МОРЖ, повідомляють організатори заходу.

Медитативно-танцювальні ритми, звивисті мелодії та прекрасні голоси. Кожний концерт гурту MORJ перетворюється у багатогранне дійство, перетікає у маленький паралельний світ зі своїми окремими законами, у справжній експеримент з людським сприйняттям. Вони балансують на грані, бавляться зі стилями та станами, кидаються у крайнощі, з легкістю поєднуючи здавалось би абсолютно протилежні хвилі, ніби знову й знову підіймаючи на поверхню те далеке дитяче відчуття цільності світу та його найвіддаленіших полюсів.
Гості приїздять у Луцьк не вперше та вже давно знайшли серед волинян значне коло шанувальників. Захід відбудеться у центрі міста в кав'ярні Coffeeманія, що знаходиться у ТЦ «Буратіно», вул. Винниченка, 4.

Початок концерту о 18:30.
Потрапити на концерт можна попередньо забронювавши столик за телефоном (066) 052-83-86. Вартість квитка 60 грн.

Інформація у соцмережах ФБ та ВК.

Відео:

Идеальные слушатели

Reggae

Соляріколо

Кафе вне сезона
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus