USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку виступив Дарт Вейдер

30 Вересня 2014 12:33
До Луцька приїхав симфо-рок оркестр, який підкорив не лише Україну, а і Європу. Так, гості зі столиці «Lords of the Sound» зіграли для лучан просто таки богемний концерт, під час якого усі поціновувачі музичних шедеврів могли сповна насолодитися рок-варіаціями саундтреків до найвідоміших світових кінострічок.

Власну неповторну музику консервативні рокери творять в жанрі кросовер, використовуючи симфонічне аранжування до відомих саундтреків. Варто відзначити цікаве поєднання академічне звучання з експресією важкого року.
Під заворожуюче звучання флейт, скрипок, гітар, барабанів та багатьох інших інструментів, луцькі меломани змогли зануритися в атмосферу улюблених фільмів: «Гладіатор», «Володар перснів», «Матриця», «Пірати Карибського моря», «Зоряні війни», «Список Шиндлера», «Вогнем і мечем», «Чорна кішка, білий кіт» та багато інших. Улюблену музику мільйонів у виконанні симфонічного оркестру доповнював унікальний відеоряд.
Особливо вразив слухачів епатажний вихід диригента у образі могутнього Дарта Вейдера. Під керівництвом «його темної величності» оркестр виконав відомий «Імперський марш» із кінострічки «Зоряні війни».

«Чесно кажучи, від цієї музики захоплює подих, а по шкірі йдуть дрібні мурашки. Усе доповнює червоне освітлення та «нарізка» кращих епізодів із усіх частин кіноепопеї. Сиділа та не наважувалась поворухнутися, аби не привернути увагу та не розізлити «темного володаря», - із захопленням розповідає лучанка Вікторія.
Інший кіноман, лучанин Володимир, жартома каже, що у порівнянні з майстерністю «LordsoftheSound», Джон Вільямс, який створив саундтреки до таких фільмів як «Гаррі Поттер», «Зоряні війни», «Список Шиндлера» та його Лондонський оркестр «нервово палять» у куточку.

«Хоча, звісно, це жарт, але не можна не оцінити професіоналізм та креатив цих музикантів», - додає він.
Особливо чуттєво, до кісточок пройняла пісня відомого гурту Scorpions «Humanity», яку солістка оркестру, одягнувшись у синьо-жовту сукню, виконала під відеоряд із жорстоких майданівських та воєнних подій в Україні.
Також гордість за приналежність до української нації викликав музичний ряд із історичної кінострічки «Вогнем та мечем» відомого польського режисера Єжи Гофмана.
Варто зазначити, що реакція публіки була просто приголомшливою: глядачі аплодували гостям із Києва стоячи. Після закінчення концерту лучани викликали талановитих музикантів «на біс». Під час останнього виступу «королі саундреків» потішили меломанів патріотичним «Гопаком».
До слова, вартість квитків на концерт коливалась від 80 до 280 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Меломан Показати IP 30 Вересня 2014 12:49
Дуже крутий концерт був. Дуже професійний. Музиканти грали просто божественно. А солістка, Вікторія, ще нещодавно була маленькою дівчинкою, а зараз вже справжня Діва, справжня артистка. Дуже раджу всім, якщо буде змога, піти на цей концерт.
Василь Показати IP 30 Вересня 2014 13:03
Теж був там. Концерт дійсно хороший. Розмішило, як диригент в шапці гетьмана прогнав зі сцени Дарта Вейдера!
Люк Показати IP 30 Вересня 2014 13:34
О! То мій батя! Я за нього буду голосувати!
Таня Показати IP 30 Вересня 2014 14:41
Я теж була на цьому неймовірному концерті. дійсно захоплююче видовище. Зі свого боку хочу зауважити, що на ряд фільмів подивилась з іншої сторони - музики!!! І ще трішки соромно за лучан, що не ходять на такі концерти, можливо квитки не по карману, а можливо і реклами недостатньо!
321 Показати IP 30 Вересня 2014 22:44
Дійсно реклами було замало. З афіші навіть незрозуміло було, якого плану концерт. Потрапила на нього випадково, та зовсім не шкодую. Тепер розказую друзям-якби вони знали що це, теж би пішли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus