USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Луцькі театрали рятуватимуть життя пораненому бійцеві

8 Лютого 2016 22:42
У Луцьку благодійною виставою рятуватимуть життя волинського бійця. Усі виручені від показу кошти підуть на порятунок Олександра Дейнеки.

Вистава «Гра долі або Доля гри» (за п'єсою Івана Вирипаєва «Валентинів день») відбудеться у суботу, 13 лютого, в луцькому театрі «ГаРмИдЕр», - повідомляють самі театрали.

Всі отримані кошти із вистави підуть на лікування пораненого на службі в АТО волинянина Олександра Дейнека. У виставі зіграє режисер театру Руслана Порицька, саме для її брата підуть пожертви на одужання.

Боєць Олександр на даний час перебуває на лікуванні в військово–медичному клінічному центрі Одеси з чотирма переломами тазобедренної частини.

Всі охочі можуть прийти на виставу і, купивши квиток, зробити свій благодійний внесок.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ГАРМИДЕР» ПІДГОТУВАВ ВОЛИНЯНАМ ВЕЧІРНІ «КАЗКИ» ТА ІСТОРІЮ ПРО ЛЮБОВ

Короткий сюжет вистави.

«В одній комунальній квартирі живуть дві 60–літні жінки. Вони люблять одного чоловіка, а він … помер 20 років тому. Час у цьому домі живе за своїми законами, що позбавлені будь–якої логіки. Між реальним життям і уявою стерта навіть умовна межа. І абсолютно незрозуміло – все це «доля гри» чи таки «гра долі»?

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus