USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі волонтерки «стали моделями» заради українських бійців

28 Липня 2015 10:24
Представниці прекрасної статі з благодійної ініціативи «Добрі справи» спробували себе у ролі моделей, щоб привернути увагу до своєї діяльності та збору коштів на потреби бійців, котрі нині захищають Україну на сході. Про це інформує «Волинська правда».

Система «Добрих справ» проста: містяни приносять певну річ в шоурум на вулиці Йова Кондзелевича, 2, інші люди, завітавши сюди, її купують, а кошти йдуть хлопцям на схід. У дівчат уже навіть був тисячний лот. За період існування «Добрих справ» зібрали 60 тисяч гривень. Ці кошти використали на різні благі справи: від купівлі найнеобхіднішого - шкарпеток і нижньої білизни для хлопців, і фінансування лікування бійців, волонтерів та медиків, котрі постраждали під час протистояння на сході.

Щоб ще більше привернути увагу до своєї справи, волонтерки із «Добрих справ» вирішили пофотографувати усі літні сукні, котрі принесли на продаж небайдужі лучани. До того ж, свою справу пані роблять у мережі Інтернет, а там трішки важко визначити, підходить тобі розмір тієї чи іншої одежини.

Зазначимо, у «Добрих» речах можна знайти не лише одяг, але й аксесуари, книги, м’які іграшки тощо. Волонтери влаштували у Луцьку своєрідний «магазин добра».



Ідея виникла спонтанно і спочатку панянки вирішили запросити моделей, але трішки помізкувавши, вирішили стати ними самі. Таким чином, зрілі і юні волонтерки ще вирішили подолати свої комплекси і страхи перед камерою.

Для «показу» обрали локацію перед будинком луцького скульптора, який ще знаний як Будинок із химерами. Попри зівак, які не розуміли, що відбувається, дівчатам вдалося сфотографувати із п’ять десятків суконь, які уже можуть придбати лучанки.





Додамо, що до кожної сукні волонтерки обирали аксесуари, прикраси, взуття та сумки із запасів «Добрих справ». Макіяжем для жінок та дівчат опікувалася одна із волонтерок.

Восени вони планують влаштувати гаражний розпродаж, аби продати і демісезонні речі.



Довідка.

«Добрі справи» - це благодійна спільнота, яка займається прийняттям і реалізацією речей від небайдужих громадян. Робить це з метою допомогти воїнам та медперсоналу, які перебувають або перебували в зоні АТО, або членам їхніх сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 28 Липня 2015 12:00
коментар було видалено
теж мені Показати IP 28 Липня 2015 12:08
Вупше не моделі
а де Цибуля Показати IP 28 Липня 2015 15:53
як таке полчище красавіц без показу мощів Ніки Ф-Ц*бульсь**ї обійшлось?:)))) Чи вже пристроїла себе у тимчасове користування?
Anonymous Показати IP 30 Липня 2015 20:16
последняя фото "типа модели" ничё так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus