USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький музикант грав на сцені з «барабанним вундеркіндом» США

30 Квітня 2016 15:00
«Це лише ритм, лише відчуття», – сказав в одному зі своїх інтерв’ю «барабанний вундеркінд» Тоні Ройстер. В 3 роки хлопець вже почав грати, а в 11 - здобув світову популярність. На одній сцені з ним опинився і лучанин Артем Задоянний.

Луцькому музиканту вдалося потрапити на двогодинний майстер-клас гри на барабанах Тоні Ройстера у Кракові. На ньому американець відповідав на питання присутніх та показував спеціальні вправи, якими у підготовках до концертів користується сам.
Тоні Ройстер ніколи не навчався музики. Він грав у численних гуртах свого міста з багатьма заїжджими музикантами, брав участь у шоу Летермана, шоу Джені Джонса, грав на врученні премії Греммі, коли йому було лише 15.
Музикант грає в будь-яких стилях музики, включно з R&B, Latin, Rock и Jazz. Він виступав і записувався з такими монстрами барабанного мистецтва, як Dennis Chambers, Billy Cobham, Steve Smith і Chester Thompson.

Отож, на своєму майстер-класі у Кракові Тоні викликав на сцену трьох хлопців, яким дав можливість повторити почуте від нього на своїх же барабанах.

Барабанні палички американського музиканта взяв до рук його луцький колега. Як розповів сам Артем, ті дві хвилини за установкою Ройстера, яка вважається однією з найкращих у світі, були чимось неймовірним: поряд Тоні, а з залу на тебе дивляться 200 барабанщиків.
Сам же Артем, як і Тоні, самоучка – музикою почав займатися у 15 років. Раніше грав на барабанах в одному з луцьких гуртів у жанрі поп-рок, зараз же хоче створити власний колектив. Саме тому активно стежить за життям «драмінгу». Про майстер-клас Ройстера йому розповів друг - гітарист Володимир Цибульський, який зараз навчається в Польщі.

Загалом же, переконує лучанин, про подібні тусовки часто повідомляють самі виконавці, тому він радить стежити за їхніми сторінками у соціальних мережах. Серед його кумирів – Chris Coleman, Lester Estelle Jr. , Eric Moore, Aaron Spears.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus