USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На День Незалежності у Луцьку танцюватимуть чачу та самбу

6 Серпня 2015 09:23
Флешмоб з нагоди Дня Незалежності України влаштують у Луцьку в понеділок, 24 серпня, – інформують організатори заходу ГО «Волинський Актив Молоді» та «Нaш Луцьк Life».

Танцювальний захід, на якому «вибиватимуть» все – від ритмічної чачі до запальної самби, розпочнеться о 15:00 годині на Театральному майдані міста. Дрес-код для учасників – жовто-сині кольори в одязі чи аксесуарах.

Організатори планують зробити «живий малюнок» герба на завершення дійства.

На сторінці події у Вконтакті вони вже анонсували щось на кшталт набору людей для флешмоба. Для цього охочих просять поставити «плюс» у відповідній темі, відтак, повідомити про своє бажання долучитися.

До слова, до флешмоба лучани готуватимуться. Вже зараз стартували репетиції, дізнатися детальніше про які можна на сторінці акції у соціальній мережі.



Зазначимо, що під час дійства збиратимуть кошти на підтримку бійців, які перебувають в зоні АТО.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про молодіжну акцію-флешмоб, яку організували у Ковелі волонтери Ковельського центру допомоги 51 ОМБР. Своєю акцією «Футболка для солдата» активісти збирали футболки, щоб передати їх на передову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанка Показати IP 6 Серпня 2015 09:48
і ЧАЧА І САМБА а ви там голодні воюйте за бізнес олігархів. знаю багато солдат якби не жінки та волонтери з голоду пропали,а держава їм -самбу!позор! яка у нас незалежність? то від росії залежимо з газом то від європи з кредитами яких хватить нашим правнукам, а святкувати - перші,тільки що ж святкуємо???????
Люся Показати IP 6 Серпня 2015 11:57
О да, це саме наші украінські танці!!!
Люся Показати IP 6 Серпня 2015 12:00
Ви нічого не переплутали, День незалежності святкує Украіна чи Куба чи Бразилія?
сашко Показати IP 6 Серпня 2015 13:56
Чачу взагалі-то п'ють, а танцюють "ча ча ча"
Місок до сашко Показати IP 7 Серпня 2015 02:41
Головна мета
Лучанка Показати IP 6 Серпня 2015 22:18
так наскільки я зрозуміла "організовується ФЛЕШМОБ" і будуть задіяні рухи з цих стилів,що в цьому поганого?! Не думаю що тільки "гопак" і "подоляночка" ефектно дивилися б в масовому дійстві! Не бачу нічого поганого в тому,що українська молодь цікавляться традиціями інших країн.По-вашому краще було б якби наше підростаюче покоління "святкувало" в якомусь клубі??!!! Мені ідея подобається,це щось нове для нашого міста,організатори молодці!!!
fff до Лучанка Показати IP 7 Серпня 2015 13:19
завжди знайдеться коментар ні в тин ні в ворота! мова взагалі про святкування , а ви про те чим цікавиться молодь. В більшості випадків молодь зараз ПАСИВНА. і з ФЛЕШМОБУ підуть у клуб.
учасниця Показати IP 7 Серпня 2015 22:17
а ви вдома сильно допомогли країні??? чи гадаєте, якщо ось тут прокоментуєте, то війська відійдуть? мета заходу показати людям красу і інших держав. чи ви вже гесь показились із "патріотизмом"? плюс до того будуть збиратись кошти для бійців. а якщо ви тільки те і вмієте, що коментувати з дивану, то купіть ще собі пива, а кришечку віддайте на протези. гадаю про таку акцію чули?
Анонім Показати IP 8 Серпня 2015 16:33
До речі коли репетиції??
учасник до Анонім Показати IP 8 Серпня 2015 21:29
У спільноті флешмобу у ВК вказується коли репетиція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus