USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Поліське літо з фольклором» цьогоріч передбачать 250 тисяч

8 Липня 2016 18:26
Фінансування іміджевого для Волині заходу – міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» – пропонують збільшити зі 100 до 250 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 7 липня.

Начальник управління культури облдержадміністрації Валерій Дмитрук повідомив, що у проекті Регіональної програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини у лютому вказувалася сума у 100 тисяч гривень на проведення фестивалю «Поліське літо з фольклором». Наразі рішенням депутатів фестиваль перенесли з 2017 на 2016 рік.

Зі слів посадовців, департамент фінансів та управління культури ОДА підтримують заявку на 100 тисяч гривень однак у проекті змін до програми, який підготувала депутат фракції «УКРОП» Ірина Констанкевич, вказано 250 тисяч.

Голова комісії Петро Савчук зауважив, що фестиваль є іміджевим для Волині заходом та «родзинкою», яку потрібно підтримувати.

У підсумку, члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни.

Нагадаємо, що нещодавно депутати Луцької міськради передбачили 57,8 тисячі гривень у відповідній міській програмі на проведення фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ой! Показати IP 8 Липня 2016 19:45
а ще ж не всі дерева поспилювали в центрі міста! може встигнемо до фестивалю?
глядач Показати IP 24 Серпня 2016 20:46
Організація заключного концерту-жахлива. Зарубіжні колективи танцювали на біговій доріжці, як наслідок на деяких секторах нічого не було видно. Чому б не танцювати їм на полі? А ще вразила культура лучан-стояли в поході і їм байдуже, заважають вони комусь чи ні. Молодь агресивна і неадекватна. Одним словом-йдемо в Європу!!! Додати коментар:

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus