USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині «Кобзаря» читали просто неба

30 Вересня 2014 18:50
Нововолинськ приєднався до всеукраїнської акції – на площах у місті читають «Кобзаря», – повідомляє «БУГ».

Так, сьогодні, 30 вересня, у центрі Нововолинська біля пам’ятника Тарасу Шевченку в честь Всеукраїнського дня бібліотеки відбулась акція «Читай «Кобзар» – формат не має значення».

Директор централізованої бібліотечної системи Нововолинська Світлана Кухарук розповідає: «Акція «Читай «Кобзар», формат не має значення» відбулася з ініціативи Української бібліотечної асоціації. Працівники бібліотеки спільно з відділом освіти долучилися до цього флеш-мобу. Біля пам’ятника Тарасу Шевченку молодь і старше покоління протягом дня читали твори з «Кобзаря». Ця акція відбулась по всіх містах України».

«Такі акції потрібно влаштовувати, оскільки це цікаво та пізнавально і кожен може долучитися. Я б хотіла почути, як моя мама читає Кобзаря», – ділиться своїми враженнями школярка Марина Кусик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Реалист Показати IP 1 Жовтня 2014 06:22
Всё играете, а жизнь поджимает ((( Война на Украине – это разгром доллара США. Фашистские лидеры киевского режима начали отступать, средства $3,2-миллиардного займа теперь пропали без вести. Крупные энергетические сделки на Востоке заключаются уже в рублях и юанях, а не в долларах США – ещё один правильный прогноз Jackass. Грохот в результате отказа саудитов от доллара США как исключительного средства платежа при расчётах за нефть будет слышен по всему миру. Отношения между саудитами и китайцами развиваются успешно, каждый месяц сопровождаясь очередной конференцией на высшем уровне. В ближайшие недели или месяцы саудиты сделают объявление в качестве коленопреклонения перед китайцами и реверанса русским. Скоро цена на нефть будет устанавливаться российско-китайской командой в юанях.
777 до Реалист Показати IP 1 Жовтня 2014 09:57
Мораль сей басни такова- поздно читать Кобзаря!!!
Реалист Показати IP 1 Жовтня 2014 06:30
не хочешь договариваться - воюй или изойди на говно, что и произойдет вскоре.
Дончанин Показати IP 1 Жовтня 2014 07:13
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus