USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Під час зустрічі з Жаданом у Луцьку зібрали 1150 гривень на АТО

17 Вересня 2014 10:29
У рамках презентаційного туру альбому-диска «Бийся за неї» збирали кошти для потреб АТО. Про це інформують організатори.

Не оминула ця акція й Луцька. Під час читань із Сергієм Жаданом та концерту із «Собаками в космосі», що відбулись 14 вересня у клубі «Сучасник» та пивному барі «Майдан» зібрали 1150 гривень.

Організатори заходу, мистецьке об’єднання «стендаЛь», зазначають, що приємно вражені тим, як лучани відгукнулись на заклик до збору коштів. «Було багато сумнівів щодо доцільності проведення концерту в такий час. Але хто як не Жадан може пробудити той патріотичний дух. Все ж і альбом має назву «Бийся за неї»», - діляться стендаЛівці.

Гроші передали на потреби батальйонів «Азов» та «Айдар». Окрім цього, закупили необхідні речі на потреби Луцького військового госпіталю.

До благодійної акції долучилась ГО «Самопоміч», які ініціювали закупівлю книг для волинських вояків у зоні АТО. Придбали альбоми-комікси«Бийся за неї» з особистим підписом Сергія Жадана, а також низка книг патріотичного спрямування Еріха Марії Ремарка, Василя Шкляра, Андрія Кокотюхи, Стівена Кінга, Дена Брауна, Макса Кідрука тощо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus