USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рок-музика 90-х: До Луцька завітав гурт «Табула Раса»

5 Жовтня 2015 15:47
У Луцьку виступив один із найпопулярніших українських рок-гуртів 90-х - «Табула Раса».

Так, відірватися під музику знаних рокерів лучани мали змогу минулими вихідними у «Лучеськ-пабі». Вартість квитків на захід коливалась від 130 до 180 гривень.

Нагадаємо, музичну формацію «Табула Раса» заснували у 1989 році. Пік популярності колективу припав на другу половину 90-х років — тоді вони стали одним із перших українських музичних гуртів, який мав можливість знімати кліпи та їздити з гастролями країною.

Протягом більш ніж двадцятирічної музичної кар'єри, незмінним учасникам гурту лишився фронтмен Олег Лапоногов.

Однак у 1998 році гурт вирішив узяти творчу відпустку, яка розтягнулась на п'ять років.

Вони припинили з'являтись у пресі та телебачені і давати концерти. Для їхніх шанувальників ця зміна відбулася дуже несподівано. Пікантності додавало те, що члени колективу не робили жодних прес-конференцій або офіційних повідомлень щодо свого зникнення. Цим підсиленням уваги навколо гурту скористалася жовта преса, яка публікувала різні нісенітниці стосовно долі Лапоногова та інших.

П'ять років українські ЗМІ могли тільки губитися у здогадах і робити найнеймовірніші припущення, адже про справжнє місце перебування Олега не знав ніхто, навіть колеги по групі. Сам же він пояснює свій вчинок звичайною людською втомою. Він поїхав до батьків у Суми. Їздив по селам на велосипеді, допомагав людям з господарством. Також 4 місяці жив при церкві і співав у церковному хорі.

9 квітня 2014 року гурт презентував новий альбом — «Рисунки на этаже».

І ось тепер, після тривалої перерви, гурт виступив у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хрінь Показати IP 5 Жовтня 2015 16:06
Концекрт - лайно!!!
вап Показати IP 5 Жовтня 2015 17:35
то де вони працювали
Іван Показати IP 6 Жовтня 2015 09:26
Дуже класний концерт! Усіх поціновувачів рок-групи вітаю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus