USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Сьогодні у Луцьку дарували книги

14 Лютого 2016 15:28
14 лютого відзначається свято - Міжнародний день дарування книг. Це одне з наймолодших свят в календарі, об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання.

Це свято започаткувала американка Еммі Бродмур у 2012 році. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. За три роки свого існування ініціатива отримала підтримку в усьому світі та продовжує знаходити нових ентузіастів і учасників. Основна мета Міжнародного дня дарування книг - надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу дитині.

Хорошу і корисну ідею вирішили підтримати і луцькі бібліотекарі. Тому сьогодні в одній із луцьких бібліотек відбулося цікаве дійство: найкращим користувачам дарували книги, які надали хороші друзі бібліотеки, - повідомляють організатори заходу.

А оскільки це свято співпадає ще з одним святом – Днем святого Валентина, користувачі установи мали можливість виготовити «валентинки» власними руками. Дарунком від бібліотеки став спільний перегляд відомого мультфільму «Літаючі книги містера Морріса».

«Лікуйтесь книгами і надайте таку можливість дітям, і отримуйте задоволення від лікування та благодійного вчинку», - йдеться у повідомленні учасників заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus