USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьк приїдуть Оксана Забужко та сестри Тельнюк

24 Листопада 2014 12:43
Мистецьке об'єднання «стендаЛь» запрошує на зустріч із однією з найавторитетніших письменниць України. «Від Євромайдану до АТО, від листопада 2013-го по літо 2014-го» - погляд на події в Україні від Оксани Забужко.

Презентація проекту Оксани Забужко «Літопис самовидців. 9 місяців українського спротиву» відбудеться 11 грудня, о 18:00, у Палаці культури (вулиця Богдана Хмельницького, 1).

Цей проект – «колективний портрет «народження нації», що за дев`ять місяців пройшла шлях від мирного протесту до визвольної війни, складений з найпопулярніших за цей час дописів у соцмережах, інтернет-публікацій та фраґментів новинної стрічки. Понад сотню авторів збірника, серед яких відомі літератори, блогери, журналісти та анонімні мережеві «ніки».

Музична частина – виступ Сестер Тельнюк. Вони виконають нові, а також улюблені композиції на вірші Оксани Забужко, Тараса Шевченка, Василя Стуса тощо.

Більше інформації можна дізнатися у спільноті: http://vk.com/zabuzhko_lutsk або https://www.facebook.com/events/738619059547281/

Під час заходу можна буде придбати книги Оксани Забужко, диски із композиціями сестер Тельнюк та взяти автографи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus