USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - «Час революції»

1 Листопада 2014 13:33
Презентація збірки націоналістичної поезії Юрія Руфа «Час революції» відбудеться у Луцьку в неділю, 2 листопада, о 16 годині в читальній залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (проспект Волі, 2).

«Час революції» – авторська збірка націоналістичної поезії львівського поета Юрія Руфа, яка містить вірші написані від початку протистоянь на Майдані до моменту анексії Криму та відкритого прояву військової агресії з боку московщини на Донбасі.

Також до збірки увійшла частина творів автора, раніше опублікованих у рамках літературного проекту «Голос крові».

Основна тематика творів – боротьба українського народу проти режиму внутрішньої окупації та московської загрози, а також сучасні суспільні проблеми.

Вхід за добровільним внеском. Організатори – громадська ініціатива «Іскра».

Також на заході відбуватиметься збір коштів і теплого одягу, старих телефонів та інших речей, що можуть допомогти нашим захисникам в АТО.

«…Ідея моїх віршів – це привернути увагу сучасної молоді до національної ідеї, але в правильному руслі. Український націоналіст повинен бути освіченим, начитаним, повинен черпати свої знання не з пабліків в Інтернеті, а з профільної літератури. Люди мають бути навчені до книжки. Електронна книжка немає душі. Інтернет немає душі. А книга має душу», - розповідає автор.

З його слів, завдання його віршів – розбудити в людях саме наступальний український націоналізм.

«Час перестати бути «кухонними націоналістами». Потрібно національну ідею нести іншими методами. Мої вірші – це маленький вклад, який, можливо, комусь змінить свідомість…», - додає Юрій Руфа.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Титушко Показати IP 1 Листопада 2014 14:15
На майданi коло церкви революцiя iде. — Хай чабан! — yci гукнули,— за отамана буде. Прощавайте, ждiте волi,— гей, на конi, всi у путь! Закипiло, зашумiо — тiльки прапори цвiтуть... На майданi коло церкви посмутились матерi: та свiти ж ти iм дорогу, ясен мiсяц у гopi! Тож нехай собі як знають Божеволіють, конають, — Нам своє робить: Всіх панів до дної ями, Буржуїв за буржуями Будем, будем бить! Будем, будем бить! Павло тичына .а ми панiв i жидобуржуiв в ВР.
Дончанин Показати IP 1 Листопада 2014 14:28
коментар було видалено
Гпз28 до Дончанин Показати IP 1 Листопада 2014 16:41
100% согласен.за9 месяцев аматоры уркаинской попсы или рока не создали ни одной песни для поднятия духа.,в отличие от донецких.нема чим пишатись пани аматори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus