USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку - джаз-фольк колядки

20 Грудня 2014 09:00
Фестиваль джаз-фольк колядок від українських музикантів відбудеться 30 грудня у Луцьку, - зазначають організатори.

"Джаз-фольк концерт колядок у Луцьку відбудеться 30 грудня 2014 в Палац культури Луцька, на вулиці Богдана Хмельницького, 1. Початок о 18:00", - йдеться у повідомленні.

Основою проекту «Джалапіта» є народні пісні. Учасники гурту їх адаптовують і намагаються донести глибокий зміст творів до слухача. Пісні «Джалапіти» не відстають від сьогодення завдяки експерементам з аранжуванням.

«Стиль музики – експериментальний етно-рок. Саунд замішаний на віолончелі, і це унікальне звучання додає пісням глибини. Аналогів такій музиці немає в Україні. Цей проект зібрав разом музикантів з різних гуртів: «Гич Оркестр», «Йорий клоц» тощо», – стверджують організатори.

Для лучан та гостей міста виступатимуть: Соломія Чубай – спів, Володимир Бедзвін – віолончель та спів, Гордій Старух – гітара та спів, Лука-Теодор Гануляк – барабани.

Назву «Джалапіта» позичили у письменниці Емми Андієвської.

«Джалапіта - універсальний. Він кожен з існуючих предметів і людей, але він не вони, він Джалапіта. Коли дві тисячі років тому пробували писати життєпис Джалапіти, то покинули, бо Джалапіта не вміщався в слово. Він виливався із слова, як тісто, і його кожного разу бігали шукати в небі і на землі. Джалапіту описати неможливо», – зазначають в оргкомітеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus