USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть встановити пам’ятник В’ячеславу Хурсенку

25 Травня 2016 14:07
Пам’ять українського композитора і виконавця родом з Волині В’ячеслава Хурсенка хочуть увіковічнити, назвавши на його честь вулицю. Також на одній із центральних вулиць хочуть встановити йому пам’ятник.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Озвучуючи депутатські запити, депутат Євгеній Ткачук повідомив, що це рішення підтримує чимало лучан і громадських організацій.

«До мене звернулися представники 5 громадських організацій і, сподіваюся, чимало інших лучан долучаться до ідеї, аби з нагоди відзначення 50-річчя лучанина В’ячеслава Хурсенка перейменувати на його честь вулицю Московську. Також містяни просять встановити пам’ятник на розі вулиц Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської», - озвучив запит депутат.

Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, 3-го червня відбудеться концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка відбудеться у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
SS Показати IP 25 Травня 2016 14:41
Хто такий цей хурсенко ? Ще живі Маренич і Зінькевич це акули які відомі на увесь світ, багато людей на Волині які заслуговують на повагу а то Хурсенко не хочеться тут про нього правду писати про його вчинки і витівки
оля до SS Показати IP 29 Травня 2016 19:56
Саме так, шановний, зінЬкевич.
Тетяна Гайдар до SS Показати IP 1 Червня 2016 13:10
А ви ж, напевно, канонічний праведник?:):( Та хоч би й так - кому потрібна ця ваша "правда"?! Про що вона?! Та соромно, що в рідному місті ще досі немає ані пам ятника, ані вулиці з його ім ям! А ми ще розмірковуємо?! Артиста потрібно пам ятати і цінувати як митця - виключно за його внесок у мистецтво. А декого більше цікавить жовтий бруд, копирсання у чужій білизні - не шляхетно, добродії! Пориньте у високе, потурбуйтесь про власну культуру і красу власного буття - не буде часу судити інших. Люди творчі - завжди складні внутрішньо: у них все загострене, навіть іноді зболене, можливо, справедливо кажуть - "не від світу цього". бо все сприймають через внутрішній конфлікт і т. ін. Тож не судіть нічого окрім творчого доробку, бо так і проситься спитати: "А судьи - кто?!" І щодо Олімпу, то там місця вистачить і нині живим, і спочилим - усім, хто залишить НЕВМИРУЩЕ! ... Славко Хурсенко - наш земляк, справжній Майстер, залишив саме такий спадок. Тож цінуймо і шануймо ГІДНО!
дьодік Показати IP 25 Травня 2016 14:44
Я за.
777 Показати IP 25 Травня 2016 19:54
Вулицю не зовсім, а памятник да. Хурсенка були сильні пісні.
!!! Показати IP 25 Травня 2016 22:28
гарна ідея!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus