USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже завтра у Луцьку - грандіозне дійство «Крик душі»

22 Квітня 2015 12:25
Театру Тіней TEULIS з програмою "Крик душі" відвідає Луцьк. 23 квітня грандіозне дійство відбудеться в обласному муздрамтеатрі. Після гастролей Європою, Туреччиною, Японією артисти - нарешті в нашому місті.

За останні 4 роки Театру Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччини, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччини. Зовсім недавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Театр Тіней Teulis - це всесвітньо відомий театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи та інших континентів. Постановка театру TEULIS- це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.

Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з одною, перетворюються, змінюються в розмірах.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна причинити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровують шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце ...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вітя Показати IP 14 Квітня 2015 10:58
був я на ньому в Тернополі...таке собі
Нона Показати IP 14 Квітня 2015 12:58
Ціна квитка, хто знає яка буде?
Івачов Андрій до Нона Показати IP 17 Квітня 2015 23:07
я продаю 2 былети на шикарны місця)
НоНа до Андрія до Івачов Андрій Показати IP 22 Квітня 2015 13:24
Ціна?
=) Показати IP 22 Квітня 2015 11:47
це має бути шикарно!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus